Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Θέατρο Τέχνης



«Eurexit»: Η κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Θέατρο Τέχνης

Το Θέατρο Τέχνης και το Ελληνογερμανικό Θέατρο της Κολωνίας συνεργάζονται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν για μία και μοναδική παράσταση, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της Φρυνίχου 14 -στην Πλάκα, στις 9.15 το βράδυ,  το έργο «Eurexit» του Κώστα Παπακωστόπουλου με ελληνικούς υπέρτιτλους, το οποίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν στο Θέατρο Bauturm της Κολωνίας.



Η ουρά για τα εισιτήρια των 3 ευρώ στο Θέατρο Τέχνης έπιανε όλο το τετράγωνο!

Ατέλειωτες ουρές, που έκαναν το γύρω του τετραγώνου για εισιτήρια στο Θέατρο Τέχνης, στα ταμεία του Υπογείου και της Φρυνίχου στην Πλάκα. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη η προσφορά εισιτηρίων στην τιμή των 3 ευρώ που είχε αναγγελθεί από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν για 3η συνεχή σεζόν.



Το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» γιορτάζει τα 75 του χρόνια με 18 παραστάσεις

75 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και γιορτάζει με πλήθος παραστάσεων για τη νέα σεζόν στο θρυλικό Υπόγειο και τη σκηνή της Φρυνίχου. 



75 χρόνια θέατρο Τέχνης - 75 αντικείμενα

Με στόχο την ανάδειξη του ζητήματος της ανάγκης αξιοποίησης του αρχείου του Θεάτρου Τέχνης, η ξεχωριστή έκθεση «75 χρόνια Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν - 75 αντικείμενα», εγκαινιάζεται στον χώρο τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ΣΤΟart (Στοά Κοραή 4), σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα.



Το Εθνικό Θέατρο συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Θέατρο Τέχνης

Στην αρχή του περασμένου φθινοπώρου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Στάθης Λιβαθινός, είχε βρεθεί στην παρουσίαση του προγράμματος του Θεάτρου Τέχνης, θέλοντας -όπως είπε ο ίδιος χαριτολογώντας- να βάλει τέλος στη φήμη περί αντιπαλότητας των δύο θεάτρων που είχε καλλιεργηθεί στο παρελθόν και να μιλήσει για την πρώτη συνεργασία αυτών των σημαντικών ελληνικών φορέων πολιτ