Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

θεατρικη παρασταση



Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης έκαναν βραδινή έξοδος με τον γιο τους

Μια σπάνια οικογενειακή έξοδο έκανε η Σία Κοσιώνη με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μαζί με τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων καθώς και τον γιο τους, Δήμο, βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή.



«Το Δάκρυ της Παναγίας» στον αύλειο χώρο της Μεγαλόχαρης στην Τήνο στις 9 Αυγούστου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η θεατρική παράσταση «Το Δάκρυ της Παναγίας ένας ύμνος για την Σμύρνη» ταξιδεύει στην Τήνο, την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 21:00, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Εύρεση της Πάνσεπτου Εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Πρόκειται για μια καθηλωτική παράσταση, σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα, σε κείμενο του συγγραφέα Θανάση Ν.



Η θεατρική παράσταση «Ιωάννης Καποδίστριας- στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται τη Δευτέρα 29 Αυγούστου το θεατρικό έργο “Ιωάννης Καποδίστριας- στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη”.



Θεατρική παράσταση «Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, μία ιστορία μέσα από τις στάχτες»

Η θεατρική παράσταση «Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, μια ιστορία μέσα από τις στάχτες», που είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, θα λάβει χώρα την Τρίτη, 12 Ιουλίου στις 20:30 στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης.



Θέατρο: "Κεκλεισμένων των θυρών" του Ζαν Πολ Σαρτρ στο Studio Κυψέλης

Η θεατρική ομάδα ΕΡΑ ΕΡΑΤΕ παρουσιάζει την παράσταση "Κεκλεισμένων των θυρών".



Δύο «ξεροκέφαλοι» μάγειρες στο Τρένο στο Ρουφ -Μέσα στα βαγόνια, ανάμεσα στα καθίσματα

Ένας πρίγκιπας που σταματά ξαφνικά να τρώει και να μιλάει, φέρνει τους δυο καλύτερους μάγειρες του βασιλείου στην αυλή του αυταρχικού Βασιλιά, με τη διαταγή να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ετοιμάσουν το ωραιότερο γεύμα.

Η συνεργασία, όμως, ανάμεσά τους μοιάζει αδύνατη, το χάσμα μεταξύ τους τεράστιο και η θέση στο παλάτι που περιμένει τον νικητή, μία και μοναδική!