Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

θαυματουργη



Θαυματουργή προσευχή για την εγκυμοσύνη για την τεκνοποίηση -τοκετός

Ως γνωστόν, ο άγιος Αρσένιος όσο ζούσε βοήθησε πολλές γυναίκες, ακόμα και Τουρκάλες, να αποκτήσουν παιδί. Θαυματουργεί και στις μέρες μας λύνοντας τη στείρωση και θεραπεύοντας πολλές ασθένειες.

ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΕΚΝΟ

Εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Ἀμήν.



Στιγμές από την Θεία Λειτουργία παρουσία της Θαυματουργής Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Δείτε στιγμιότυπα από την Θεία Λειτουργία που ετέλεσε ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός στην Κύπρο επι τη ελεύσει της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
 
Χιλιάδες πιστοί προσκύνησαν την Τιμία Κάρα και παρακολούθησαν τις θείες ακολουθίες.
 


Θαυματουργή μάσκα προσώπου για λάμψη στο λεπτό!

Το λεμόνι είναι ένα δώρο της φύσης καθώς είναι φυσικό λευκαντικό και μια φοβερή βάση για να δημιουργήσεις μια αποτελεσματική μάσκα για το πρόσωπο σου.

Είσαι κουρασμένη απο το hangover των ημερών; Ε, αυτή η μάσκα για απολέπιση είναι εδώ για να αναζωογονήσει το δέρμα σου με τον πιο σίγουρο τρόπο.

Συστατικά:

Χυμό από ένα λεμόνι



Θαυματουργή μάσκα προσώπου για λάμψη στο λεπτό!

Το λεμόνι είναι ένα δώρο της φύσης καθώς είναι φυσικό λευκαντικό και μια φοβερή βάση για να δημιουργήσεις μια αποτελεσματική μάσκα για το πρόσωπο σου.

Είσαι κουρασμένη; Το καυσαέριο της πόλης έχει πάρει κάτι από τη λάμψη σου; Ε, αυτή η μάσκα για απολέπιση είναι εδώ για να αναζωογονήσει το δέρμα σου με τον πιο σίγουρο τρόπο.

Συστατικά:



Η μοναδική ιστορία της Παναγίας Σουμελά

Έργο του Αποστόλου και Ευαγγελιστή Λουκά είναι σύμφωνα με την παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που σήμερα βρίσκεται στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Βέρμιο.

Το όνομα Σουμελά ετυμολογείται από το όρος Mελά και το ποντιακό ιδίωμα «σού», που σημαίνει «εις το», και έγινε Σουμελά «εις του Μελά».



Κοσμοσυρροή για ορθόδοξη «θαυματουργή» εικόνα στο Ιλινόις

Χιλιάδες πιστών στις ΗΠΑ σπεύδουν σε ορθόδοξη εκκλησία στο Ιλινόις προκειμένου να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Los Angeles Times.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, από την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, βγαίνει μύρο.