Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Θάνος Μικρούτσικος



Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση

Με τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του Θάνο, ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Αδυνατώντας να αρθρώσει λέξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει» είπε.



Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση - Πρώην σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου

Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή η ηθοποιός και δεύτερη σύζυγός του Θάνου Μικρούτσικου, Ειρήνη Ιγγλέση η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.



"Ξέρω ότι αν αρχίσω να σκέφτομαι πόσο σοβαρό είναι, θα πέσω. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έτσι κερδίζω τον καρκίνο".

Ο Θάνος Μικρούτσικος αντιμετωπίζει θαρραλέα το πρόβλημα υγείας του με τον καρκίνο. Ο σπουδαίος δημιουργός, με συνέντευξη που δίνει στο Documento και τον Παναγιώτη Φρούντζο, δίνει ένα μάθημα ζωής:



Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος μιλώντας για τον καρκίνο: Τα έβαλε με λάθος άνθρωπο, θα τον ταλαιπωρήσω φρικτά

Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τις δύο μεγάλες συναυλίες του στο Θέατρο Βράχων, στις 7 και 8 Ιουνίου. Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης μίλησε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" για τη σχέση του με τον κόσμο, αλλά και για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.



Θάνος Μικρούτσικος: Η φωτογραφία του μουσικοσυνθέτη μετά τις δύσκολες στιγμές με την υγεία του

Ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά από την περιοδεία του έργου «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου» τον περασμένο Ιούλιου ενώ λίγο αργότερα μέσα από ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso έγινε γνωστό ότι ο Θάνος Μικρούτσικος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο.



Θάνος Μικρούτσικος: Το πρώτο του μήνυμα μετά τη σοβαρή επέμβαση

Πριν λίγο καιρό λόγω ενός προβλήματος υγείας ο Θάνος Μικρούτσικος δεν ακολούθησε  την περιοδεία του έργου «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου».