Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ



Ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Να βγει από το συρτάρι ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης θανάτου του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο τον περασμένο Νοέμβριο και να επανεξεταστεί ζητά από τον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου η οικογένεια του 21χρονου.



Κάλυμνος: Άλλα πράγματα δείχνει η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του φοιτητή!

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 21 ετών φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων.



Nέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου από την Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του, στις 19 Νοεμβρίου.



Tι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με τον 21χρονο φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός στην Κάλυμνο.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου 2017. Το πτώμα του άτυχου φοιτητή βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.



Θρίλερ για γερά νεύρα: Ανατροπή στα αίτια του θανάτου του 21χρονου φοιτητή

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του άτυχου φοιτητή που βρέθηκε το Σάββατο  νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί την περασμένη Κυριακή, όταν έφυγε από το σπίτι του με το ποδήλατο του αδερφού του για να κάνει μια βόλτα. Είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφτεί τους γονείς του, καθώς η μητέρα του είναι εκπαιδευτικός στο νησί.



Ιατροδικαστής: υπάρχουν σημάδια βασανιστηρίων στο πτώμα του Αμερικανού φοιτητή

Ο Αμερικανός φοιτητής Ότο Γουόρμπιερ, που πέθανε τον Ιούνιο του 2017 μία εβδομάδα αφού επέστρεψε στις ΗΠΑ από τη Βόρεια Κορέα σε κωματώδη κατάσταση, δεν έφερε σημάδια βασανιστηρίων, επεσήμανε χθες Τετάρτη μία ιατροδικαστής του Οχάιο.