Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Θανάσης Παπαχριστόπουλος



Στον Θ.Παπαχριστόπουλο η έδρα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών μετά την επανακαταμέτρηση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψήφων που είχε ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Β2 Περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Έπειτα από αυτή, η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί αρχικά (η διαφορά των έξι ψήφων που είχε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τον πρώην υπουργό) δεν ανατράπηκε.



Θρίλερ στη Δυτική Αθήνα: Κουρουμπλής-Παπαχριστόπουλος «κονταροχτυπιούνται» για μια θέση στη Βουλή

«Σφαγή» γίνεται στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών μεταξύ του Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Θανάση Παπαχριστόπουλου που διεκδικούν την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, στον Δυτικό Τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τέσσερις βουλευτές και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο «κονταροχτυπιούνται» για την τέταρτη θέση και έχουν μόλις πέντε σταυρούς διαφορά!



Χωρίς Κ.Ο. οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Διαγράφηκε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το τέλος της παρέμβασής του στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, κατέθεσε την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ.



Στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία οι έξι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Κοινοβουλευτική πλειοψηφία 151 εδρών έχει και πάλι η κυβέρνηση αφού οι έξι βουλευτές, που παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης, στην πρόσφατη διαδικασία που κίνησε με πρωτοβουλία του ο πρωθυπουργός μετά την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων απ’ αυτήν, δήλωσαν με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ότι προσχωρούν στην κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς να εντάσσονται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.



Θανάσης Παπαχριστόπουλος για αλλαγή φύλου: Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό

Την άποψη ότι το νομοσχέδιο που αφορά την αλλαγή φύλουέπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. 



Εμφύλιος μέσα στους ΑΝΕΛ για τον Μουζάλα - Και ο Παπαχριστόπουλος κόντρα στη γραμμή Καμμένου

Μετά τον  Κώστα Ζουράρη και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος πηγαίνει "κόντρα" στη γραμμή του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ , μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Μουζάλα.