Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τέταρτο μνημόνιο



Το αστείο του Τσίπρα στον Ντράγκι για το...τέταρτο μνημόνιο

Συνάντηση με τον διοικητή της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι είχε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

Όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός, ο κ. Ντράγκι τού εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας και τη δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι των μεταρρυθμίσεων.



Θεοχάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει το 4ο μνημόνιο

«Η μεγάλη υποχώρηση που έκανε η κυβέρνηση είναι ότι αποδέχτηκε πως θα ψηφίσει τα μέτρα, θα τα προνομοθετήσει και δεν θα τα πάρει πίσω ποτέ.



Κίνδυνο για τέταρτο μνημόνιο βλέπει το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Εξαιρετικά απαισιόδοξο εμφανίζεται το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλή για την ικανότητα της οικονομίας να παρουσιάσει ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης φέτος και το 2018.



«Παράθυρο» Μοσκοβισί για μείωση πλεονασμάτων και... τέταρτο Μνημόνιο

Με καλλιέργεια ελπίδων, προσεκτικές τοποθετήσεις για τα ελληνικά ζητήματα και χρησμούς, κύλησε η συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Επίτροπος της Κομισιόν Πιέρ Μοσκοβισί που είναι από χθες στην Αθήνα.



Τέταρτο μνημόνιο και στο βάθος εκλογές;

Υπό τον φόβο νέων μέτρων τόσο για το 2018 αλλά και για τα επόμενα χρόνια, που θα φέρει ο συμβιβασμός για την παραμονή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, το Μαξίμου σκέφτεται ακόμη και την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές.



Αμανατίδης: Τέταρτο μνημόνιο δεν είναι δυνατόν να υπάρξει στη χώρα μας

Η επίσκεψη Ομπάμα θα δώσει ώθηση στις διεκδικήσεις της χώρας μας σε σχέση με το χρέος, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης. 

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΙ, εκτός από το χρέος θα συζητηθεί και η πολιτική στην ευρύτερη περιοχή και οι διενέξεις που υπάρχουν για το προσφυγικό.