Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

τέσσερις τραυματίες



Επίθεση με μαχαίρι στη Μασσαλία - Τέσσερις τραυματίες

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στη Μασσαλία, όταν ένας άντρας μαχαίρωσε τέσσερα άτομα στην οδό La Canebière.

Σύμφωνα με την εφημερίδα the La Provence, οι αστυνομικοί τον εξουδετέρωσαν πυροβολώντας εναντίον του. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη.



Νέα έκρηξη στην Αλεξάνδρεια - Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες

Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίστηκαν από έκρηξη στην Αλεξάνδρεια, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου.

Οι αναφορές στο Twitter έδειξαν ότι η έκρηξη πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, κοντά στο ξενοδοχείο, Tolip Hotel. 



Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε τουρίστες στην Αίγυπτο - Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Δύο Ουκρανοί τουρίστες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι που σημειώθηκε στο παραθαλάσσιο θέρετρο Χουργκάντα στην Αίγυπτο, αν και το κίνητρο της επίθεσης ερευνάται ακόμη, ανέφεραν το υπουργείο Εσωτερικών και πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.

 



Τέσσερις τραυματίες από τους πυροβολισμούς σε γήπεδο μπέιζμπολ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σήμερα σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ, όπου συχνάζουν Ρεπουμπλικανοί μέλη του Κογκρέσου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με την αστυνομία και τα ΜΜΕ.



Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από ένοπλη επίθεση στο Τενεσί

Μία 44χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της και τέσσερα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας άνδρας οπλισμένος τουλάχιστον με δύο όπλα άνοιξε πυρ εναντίον πανδοχείου και διερχόμενων αυτοκινήτων.