Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Τέρενς Κουίκ



Ορκίστηκε πίστη στο ΣΥΡΙΖΑ ο Τέρενς Κουίκ

Τον νενομισμένο όρκο ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής έδωσε σήμερα ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα του παραιτηθέντος από το αξίωμα, Θανάση Παπαχριστόπουλου.



Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας: Ανεπιθύμητος ο Τέρενς Κουίκ - Ακούστε το ηχητικό!

Την ακύρωση της επίσκεψης του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ, τον Μάρτιο, στην Αυστραλία ζητά η Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας προκειμένου «να αποφευχθεί κάθε γελοιοποίηση και τυχόν έκτροπα» λόγω της στήριξης του στη Συμφωνία των Πρεσπών.



Δεν παραιτείται ο Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σε ανάρτησή του στο Twitter.



Τέλος από τους ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ

Εκτός ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον ο Τέρενς Κουίκ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra”, ο κ. Τοσουνίδης δήλωσε πως ο Τέρενς Κουίκ έχει θέσει τον εαυτό του εκτός κόμματος, αφού δεν εμφανίστηκε καν στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ την Τρίτη (11.12.2018).



Κουίκ: Έχει όλες τις πιθανότητες ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις

«Αυτό που πρέπει να προταχθεί, είναι η καθημερινότητα των Ελλήνων» δηλώνει  ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ εξηγώντας ότι «έξω από τα μνημόνια πλέον ή έξω από την τριετή σύμβαση εξόδου από την κρίση, όπως συνήθιζα να λέω, η Ελληνική οικογένεια ενδιαφέρεται για το αν θα κοπούν ή όχι οι συντάξεις, αν θα δοθούν αυξήσεις στους μισθούς, εάν, δηλαδή, θα μπει έστω και ένα ευρώ στο οικογεν



Ο Τέρενς Κουίκ ευχαρίστησε τη... θεότητα των Ταϊλανδών για τον απεγκλωβισμό στο σπήλαιο

Με αφορμή την διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητής τους στην Ταϊλάνδη την Τρίτη, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, έγραψε ένα... θεϊκό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.