Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 -

Τεράστιες



Τεραστίων διαστάσεων μέδουσες στο Θερμαϊκό

Τεράστιες μέδουσες έκαναν την εμφάνισή τους στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ορατές από τη στεριά, τις οποίες έσπευσαν να απαθανατίσουν οι περαστικοί. Αυτόπτες μάρτυρες μέτρησαν 5 τεράστιες τσούχτρες.



Επτά συγκλονιστικά δυστυχήματα με πετρελαιοφόρα: Οικολογικές καταστροφές που προκλήθηκαν στον πλανήτη σε θαλάσσιο περιβάλλον…

Τα υπερ-τάνκερ, με δυνατότητα μεταφοράς κολοσσιαίων φορτίων σε καύσιμα, ενίοτε βυθίζονται, υποκύπτοντας είτε στη μανία της φύσης, είτε σε ανθρώπινα σφάλματα.



Τεράστιες οι καθυστερήσεις στο ηλεκτρονικό εισιτήριο

Στην προμήθεια εξοπλισμού για την σύνδεση των συστημάτων πυρανίχνευσης των σταθμών ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να κυρώσει τον σχετικό διαγωνισμό, συνολικού προϋπολογισμού 457.000 €, χωρίς ΦΠΑ.



Die Welt: Τυχόν Grexit θα μπορούσε να έχει τεράστιες συνέπειες στην Ευρωζώνη

Για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν να επιδείξουν ξανά ανάπτυξη της οικονομίας τους. Το κλίμα όμως στην Ευρώπη είναι ομιχλώδες. Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι, ιδίως για τη γερμανική οικονομία, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Die Welt.
   



Τεράστιες ζημιές από γιγαντιαία πυρκαγιά στο Βαλπαραΐσο

Πυρκαγιά γιγαντιαίων εκτάσεων κατακαίει από τη Δευτέρα το Βαλπαραΐσο, στην Κεντρική Χιλή, καταστρέφοντας περίπου 100 σπίτια και αναγκάζοντας εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Σύμφωνα με τις Αρχές, τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχουν επίσης διακομιστεί στο νοσοκομείο, οι περισσότεροι με αναπνευστικά προβλήματα.