Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τέλος του κόσμου



Αποτυχημένες προφητείες για το... τέλος του κόσμου που οδήγησαν πολίτες ακόμα και στον πρόωρο θάνατο

Μερικές από τις αποτυχημένες εσχατολογικές προφητείες που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα όρια της τρέλας και κάποιους άλλους στον… θάνατο.

Οι Μιλλερίτες και η προφητεία τους
23 Απριλίου 1843 μ.Χ.



Προφήτης ή απατεώνας: ο David Meade λέει πως το τέλος του κόσμου αρχίζει στις 23/9 - 7 χρόνια καταστροφής μας περιμένουν

Το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου αυτής της χρονιάς έχει προβλέψει ο «ειδικός ερευνητής» David Meade υποστηρίζοντας ότι ένας αστερισμός θα εμφανιστεί στον ουρανό της Ιερουσαλήμ, όπως προφητεύεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και θα σημάνει την αρχή του τέλους.



Έρχεται το τέλος του κόσμου; Νέες θεωρίες συνωμοσίας!

Θέμα εβδομάδων είναι σύμφωνα με τον θεωρητικό συνωμοσίας David Meade το τέλος του κόσμου. Η προφητική έκλειψη και η πρόσκρουση του πλανήτη Nibiru στη Γη!



Ερχεται το τέλος του κόσμου;- Η θεωρία με τα «εφτάρια»!

Ο κόσμος θα τελειώσει σε μόλις τρεις εβδομάδες, όταν ο Ιησούς επιστρέφει στη Γη, σύμφωνα με μια χριστιανή επιστήμονα.

Βασιζόμενη στο προφητικό Βιβλίο του Δανιήλ και τους υπολογισμούς που έκανε, η «ειδικός» ισχυρίζεται ότι έως το τέλος του Δεκεμβρίου, ο Ιησούς θα επιστρέψει στη Γη για να την καταστρέψει.



Aυτή είναι η έπαυλη που είναι έτοιμη να αντισταθεί ακόμα και στο...τέλος του κόσμου!

Έπαυλη «έτοιμη για όλα» πωλείται αντί 2.600.000 ευρώ στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ. Δεν είναι μόνο ότι προσφέρει ανέσεις που θα ζήλευαν ακόμη και Σαουδάραβες πολυεκατομμυριούχοι, ούτε ότι η τεχνολογία που έχει ενσωματωμένη θα μπορούσε να την καταστήσει το εξυπνότερο από τα έξυπνα σπίτια.