Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

τελικη



Διαρροή στο Survivor: Δείτε την τελική τετράδα!

Έξι είναι οι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομήνικο και διεκδικούν το έπαθλο στο Survivor.

Τελευταία αποχώρησε η Σάρα Εσκενάζυ την Τετάρτη.  Οι διαρροές αποκαλύπτουν ποιες θα είναι οι επόμενες αποχωρήσεις και ποια θα είναι η τελική τετράδα.



Τελική βαθμολογία playoffs: Πρώτη η ΑΕΚ. Στο Europa League ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Πανιώνιος

Έπειτα από ένα πραγματικό θρίλερ στο φινάλε των playoffs, η ΑΕΚ τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι αυτή που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και συγκεκριμένα στον τρίτο προκριματικό γύρο.



Στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις οι μαθητές λυκείων και γυμνασίων

Στην τελική ευθεία μπαίνουν μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και υπουργείο Παιδείας, για το δίμηνο των εξετάσεων που περιλαμβάνουν τις απολυτήριες και τις πανελλαδικές εξετάσεις στα λύκεια και τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια. 



Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την τελική επίθεση με στόχο την ανακατάληψη της πόλης Ράκα

Περί τις 300 οικογένειες μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν διαφύγει από τη Ράκα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς προετοιμάζεται η επίθεση κατά της «πρωτεύουσας» της τζιχαντιστικής οργάνωσης στη Συρία.



Αγρότες Κρήτης: Στην τελική ευθεία για την «απόβαση» στην Αθήνα

Σε πυρετό προετοιμασίας της ... απόβασης στην Αθήνα βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης που φιλοδοξούν να οργανώσουν ένα συλλαλητήριο που θα ... γραφτεί στην ιστορία. 

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη ενάντια στα ασφαλιστικά και στα φορολογικά μέτρα αλλά και για μια σειρά άλλων αιτημάτων τους.



Στην τελική ευθεία το Κυπριακό με «εγκλεισμό» Αναστασιάδη - Ακιντζί στην Ελβετία

Με χαμηλές προσδοκίες, εκτός κι αν υπάρξει θετική κίνηση από την πλευρά της Άγκυρας, αρχίζει στο Μον Πελερέν της Ελβετίας εντατική και επίπονη διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο ηγετών της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί, η οποία θα επικεντρωθεί στο εδαφικό.