Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

τελετη



Νέα Ζηλανδία: Τελετή στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού ( ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες άνθρωποι στάθηκαν σιωπηλοί σε πάρκο του Κράισττσερτς καθώς διαβάζονταν τα ονόματα των 50 ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε δύο τεμένη της πόλης στις 15 Μαρτίου, στη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη τους.



Τελετή καθαγιασμού του Μύρου του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου

Παρουσία εκατοντάδων πιστών τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής, 5 Νοεμβρίου η τελετή καθαγιασμού του Μύρου του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου.



Τελετή βράβευσης Ελλήνων ηρώων για την διάσωση Εβραίων παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκε χτες στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Μακαριώτατο κκ.



Σχολή Εθνικής Άμυνας: Τελετή Έναρξης 70ης Εκπαιδευτικής Σειράς παρουσία Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ

Πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), η τελετή έναρξης της 70ης Εκπαιδευτικής Σειράς κανονικής φοίτησης, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017. Στην τελετή παρέστη ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.



Παρουσία ΑΝΥΕΘΑ στην τελετή αλλαγής Διοίκησης της PMSC – SEDM/CC και SEEBRIG

 Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, παρέστη στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της προεδρίας της πολιτικοστρατιωτικής επιτροπής (PMSC – SEDM/CC) των χωρών της Πρωτοβουλίας Υπουργών Άμυνας ΝΑ Ευρώπης (SEDM), καθώς και της διοίκησης της Ταξιαρχίας SEEBRIG.



Τελετή υπογραφής της συμφωνίας μεταβίβασης του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ

Τη βεβαιότητα για αρμονική συνεργασία με την State Grid, προς όφελος των χρηστών του συστήματος εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας απόψε στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την μεταβίβαση του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ στην κινεζική εταιρεία.