Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

τειλορ σουιφτ



Η αντίδραση του Έλον Μασκ μετά τη στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Κάμαλα Χάρις – «Θα σου δώσω ένα παιδί»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Τέιλορ Σουίφτ ότι θα στηρίξει την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Έλον Μασκ, ο οποίος είναι μεγάλος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

 

Σε ανάρτηση που έκανε στο Χ, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας σχολίασε: «Ωραία Τέιλορ … κέρδισες … θα σου δώσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».



Η CIA απέτρεψε το τρομοκρατικό χτύπημα του 19χρονου Βορειομακεδόνα, μέλος του ISIS, στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Χάρη στη CIA απετράπη η τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη, για την οποία συνελήφθη ένας 19χρονος Βορειομακεδόνας με αυστριακό διαβατήριο, μέλος του ISIS.



Απετράπη τρομοκρατικό χτύπημα σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη

Ένας 19χρονος νεαρός που έχει συλληφθεί μαζί με δύο άλλους νεαρούς υπόπτους στην Αυστρία προετοίμαζε επίθεση αυτοκτονίας σε μία από τις συναυλίες της αμερικανίδας σταρ Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη «για να σκοτώσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων», ανακοίνωσαν οι αυστριακές υπηρεσίες Πληροφοριών.



Αλλάζει όνομα η πόλη Γκελζενκίρχεν στη Γερμανία για χάρη της Τέιλορ Σουίφτ

Οι Swifties (θαυμαστές και θαυμάστριες της Τέιλορ Σουίφτ) πρόκειται να καταλάβουν μία γερμανική πόλη.

Παλαιότερα γνωστή ως «Gelsenkirchen» (Γκελζενκίρχεν) η πόλη στην κοιλάδα του Ρουρ ενόψει των τριών συναυλιών που θα δώσει η Αμερικανίδα σούπερ σταρ Τέιλορ Σουίφτ στο πλαίσιο της περιοδείας της «Eras Tour» αργότερα αυτόν τον μήνα μετονομάστηκε σε «Swiftkirchen».



Η απάντηση της Πάτι Σμιθ για τον στίχο της Τέιλορ Σουίφτ που την κατονομάζει

Η Πάτι Σμιθ απάντησε στην Τέιλορ Σουίφτ, η οποία αναφέρει το όνομά της στο τραγούδι «The Tortured Poets Department» από το νέο της άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο.



Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ ερμήνευσαν τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ στο SNL

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ αναζωπύρωσαν τη μάχη του «Barbenheimer» κατά τη διάρκεια του μονολόγου του πρωταγωνιστή της ταινίας «Barbie» στο σόου «Saturday Night Live» με μια επική ερμηνεία του «All Too Well» της Τέιλορ Σουίφτ, μαζί με πραγματικές Barbies και Oppenheimers που χόρευαν.