Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ



Αποκολλήθηκε κάλυμμα κινητήρα Boeing 737 την στιγμή της απογείωσης

Συνεχίζονται τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα με τα επιβατικά αεροπλάνα τύπου Boeing 737-800. Αυτήν τη φορά σε ένα αεροπλάνο της  εταιρείας Southwest Airlines έφυγε την ώρα της απογείωσης από το Ντένβερ του Κολοράντο, ένα κάλλυμα από τον κινητήρα το οποίο στη συνέχεια χτύπησε πτερύγιο καμπυλότητας στο φτέρο.



Ερευνητές στη Νέα Ζηλανδία ψάχνουν τα αίτια για τη «βουτιά» του Boeing

Έρευνα για το Boeing που έχασε αιφνιδιαστικά ύψος,  και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί επιβάτες, ξεκίνησε στη Νέα Ζηλανδία.



Ακινητοποίηση του Τραμ λόγω τεχνικών προβλημάτων

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στα δρομολόγια του τραμ εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με τα βαγόνια να είναι ακινητοποιημένα. Ταλαιπωρία για τους επιβάτες.

 

Η διακοπή στα δρομολόγια του τραμ έγινε εξαιτίας βλάβης στο σύστημα ηλεκτροδότησης των συρμών, καθώς είχαν κοπεί κάποια καλώδια.



ΕΣΡ: Νομικά κενά και τεχνικά προβλήματα σε ενδεχόμενο νέο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών

Ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, κ.κ. Αθανάσιος Κουτρομάνος και Ροδόλφος Μορώνης αντίστοιχα, επισημάναν στα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής τα νομικά κενά και τα τεχνικά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και απειλούν να οδηγήσουν εκ νέου σε φιάσκο ενδεχόμενη νέα διαγωνιστική διαδικασία για την εκχώρηση τηλεοπτικών αδειών.



Κόπηκε στον αέρα η εκπομπή του Αυτιά;

Ο Γιάννης Μουζάλας μιλούσε στην εκπομπή για την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, την Frontex και συνολικά το ζήτημα του προσφυγικού όταν ο ήχος ξεκίνησε να έχει προβλήματα μέχρι που χάθηκε εντελώς, με το κανάλι να ρίχνει διαφημίσεις οι οποίες κράτησαν πολύ ώρα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να επιστρέψει στον αέρα ο Γιώργος Αυτιάς.