Τρίτη 22 Απριλίου 2025 -

Πακιστάν



Ένοπλη επίθεση σε τρένο στο Πακιστάν: Κρατούν τουλάχιστον 450 επιβάτες ως ομήρους. Βίντεο

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο τρένο Jaffer Express, που ταξίδευε από την πρωτεύουσα της επαρχίας Κουέτα προς την Πεσαβάρ, του Πακιστάν.

Όπως μεταδίδει το AFP, οι ένοπλοι κρατούν τουλάχιστον 450 επιβάτες ως ομήρους.



Ενοπλοι σκότωσαν επτά επιβάτες λεωφορείου στα νοτιοδυτικά του Πακιστάν

Επτά άτομα που επέβαιναν σε λεωφορείο με προορισμό τη Λαχώρη στην επαρχία Μπαλουτσιστάν (Βελουχιστάν) στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, δολοφονήθηκαν χθες, Τρίτη, από άγνωστους ενόπλους σύμφωνα με αξιωματούχους.



Ζυγνώμη ζητά η πακιστανική εταιρεία PIA

Ένα αεροσκάφος δείχνει σαν να κατευθύνεται πάνω στον πύργο του Άιφελ: Η πακιστανική αεροπορική εταιρία PIA ζήτησε σήμερα συγγνώμη ύστερα από μια διαφήμιση που ανακοίνωνε την επανάληψη των πτήσεών της προς το Παρίσι και που προκάλεσε αντιδράσεις.



Αφγανιστάν: Στους 46 οι νεκροί από αεροπορικές επιδρομές του Πακιστάν

Τουλάχιστον 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πακιστανικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στο ανατολικό τμήμα της αφγανικής επικράτειας, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της de facto κυβέρνησης των Ταλιμπάν στην Καμπούλ.

«Χθες (Τρίτη) το βράδυ διεξήχθησαν πακιστανικοί βομβαρδισμοί στην περιφέρεια Μπαρμάλ, στην επαρχία Πάκτικα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ζαμπιουλά Μουτζάχιντ.



Τρεις νεκροί σε συγκρούσεις στα σύνορα Πακιστάν – Αφγανιστάν

Τρεις Αφγανοί άμαχοι σκοτώθηκαν σε συνοριακές συγκρούσεις μεταξύ πακιστανικών και αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν στην Καμπούλ.



Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο στο Πακιστάν – Έπεσε σε φαράγγι του ποταμού Ινδού

Σε τουλάχιστον 20 ανέρχονται οι άνθρωποι οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα στο βόρειο Πακιστάν, όταν το λεωφορείο τους έπεσε σε φαράγγι του ποταμού Ινδού, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο από το Ραβαλπίντι, κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ, και το Γκιλγκίτ.