Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

τηνου



Προς προσκύνημα το Τίμιο Λείψανο του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου

Προς προσκύνημα τίθεται το Τίμιο Λείψανο του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου από σήμερα έως τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, στο Αγιορειτικό Μετόχι της Αναλήψεως Βύρωνος.<



Προσλήψεις στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου ανακοινωνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα ενός (51) ατόμων, για χρονικό διάστημα 3,5 μηνών, σύμφωνα με τις κατά τα ανωτέρω διατάξεις, για την κάλυψη διαφόρων εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του ήτοι:



Σαλπάρει για τελευταία φορά το Παναγία Τήνου

Το «Παναγία Τήνου» θα κάνει σήμερα το τελευταίο του ταξίδι ... Ένα χρόνο μετά την ημιβύθιση του μέσα στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Παναγία Τήνου» πρώην «Άγ. Γεώργιος» αναχωρεί με προορισμό διαλυτήριο στην Τουρκία, με τη βοήθεια ρυμουλκού.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 8 το πρωί της Τρίτης από το σημείο που βρίσκεται κοντά στη πύλη Ε4.



Γιατί ανεγέρθη στην Τήνο ο Ναός της Παναγιάς

Ο Ιερός Ναός χτίστηκε στο σημείο όπου βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μετά από οράματα που είχε η τότε Μοναχή, Αγία Πελαγία.



Από τις 18 Απριλίου είχε ενημερώσει για το «Παναγία Τήνου» το ΝΑΤ

Από τις 18 Απριλίου είχε προειδοποιήσει το ΝΑΤ για το πλοίο «Παναγιά Τήνου» και συγκεκριμένα την κλίση που παρουσίαζε.



"Ιερή" μπίζνα στην Τήνο: Ράβδοι χρυσού με τα τάματα στην Παναγία

Στη Χάρη της Θεοτόκου, ειδικά κάθε Δεκαπενταύγουστο, χιλιάδες πιστοί, που συρρέουν από κάθε γωνιά της χώρας στην Τήνο, αφήνουν ακόμα και τις βέρες τους, τους βαφτιστικούς σταυρούς τους, πολύτιμα κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια, με μεγάλη συναισθηματική αξία.