Τρίτη 06 Μαΐου 2025 -

ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ



Κύμα χιονιά σαρώνει την χώρα - Τι θα συμβεί στην Αττική. Η πρόγνωση για το Πάσχα

Πολικές αέριες μάζες πλήττουν τη βόρεια Ελλάδα, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα.

Ο χιονιάς «πολιορκεί» σήμερα, Δευτέρα 7 Απριλίου, κυρίως τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την περιοχή της Μακεδονίας, της Θράκης, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας.



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χειμώνας από το απόγευμα της Κυριακής. Πτώση θερμοκρασίας, καταιγίδες και χιόνια. Αναλυτική πρόγνωση



Ψυχρή εισβολή την Κυριακή - Που απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Αναλυτική πρόγνωση

Οι βροχές και τοπικά οι καταιγίδες στα νησιά του Αιγαίου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα, Σάββατο. Τα πιο έντονα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα και απαιτείται προσοχή από τους κατοίκους των περιοχών αυτών.



Νέα επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο - Έρχεται ψυχρή εισβολή από Δευτέρα

Επιμένει ο έντονα άστατος καιρός και σήμερα, ενώ αύριο και την Παρασκευή περιορίζεται πρόσκαιρα μιας και από το Σάββατο μάς έρχεται νέα κακοκαιρία, ενώ από τη νέα εβδομάδα έρχεται και κρύο.



Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Πτώση θερμοκρασίας, καταιγίδες και χιόνια



Ακραία μεταβολή του καιρού που θα θυμίζει χειμώνα. Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα καλοκαιριού με «30άρια» στο θερμόμετρο αλλά και έντονη παρουσία αφρικανικής σκόνης, θα συνθέσουν σήμερα το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα.

Από αύριο Δευτέρα πάντως, θα περάσουμε σε χειμερινό τοπίο με βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας, που, στην Αττική θα φτάσει και τους 13 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες 2-3 ημέρες.