Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

Μπάγια Αντωνοπούλου



Μπάγια Αντωνοπούλου: Με τον Παπαδάκη δε θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε εκείνος θα ήθελε

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε σήμερα για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και το ενδεχόμενο να υπάρξει ξανά επαγγελματική σύμπραξη ανάμεσά τους, στην εκπομπή «Breakfast@star».



Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Μπάγια Αντωνοπούλου - Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική της στέγη

Μετά το μεγάλο της ξεπέταγμα στο πρωινό του ΑΝΤ1, το Καλημέρα Ελλάδα, θέλησε να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο τσακωμός με τον Γιώργο Παπαδάκη της έδωσε το έναυσμα να αποχωρήσει και να αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της. Αυτή ήρθε για τη Μπάγια Αντωνοπούλου  στον ΣΚΑΪ και το Survivor Πανόραμα. Ήταν όμως μια συνέχεια που εξαρτιόταν απ΄αλλού.



Survivor 3: Το ΕΣΡ περιορίζει και αποφασίζει για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ. 



Το πρώτο μήνυμα της Μπάγιας πέντε μέρες μετά το «επεισόδιο» με τον Παπαδάκη

Τις τελευταίες μέρες πολύς ντόρος έχει γίνει για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα». 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά την εκπομπή της περασμένης Τρίτης, η δημοσιογράφος και πρώην εστεμμένη δεν εμφανίστηκε ξανά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.



Δείτε τον Γιώργο Παπαδάκη σε ρόλο... κομμωτή

Τις ικανότητες του στην... κομμωτική θέλησε να επιδείξει ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος επιμελήθηκε το χτένισμα της συμπαρουσιάστριάς του, Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε τον παρουσιαστή να κρατά ένα πιστολάκι και να φτιάχνει τα μαλλιά της νεαρής συναδέλφου του.



Βαρύ πένθος για την Μπάγια Αντωνοπούλου - Ο θάνατος που ανακοίνωσε on air...

Ανακοίνωσε τον θάνατο του νονού της, ο οποίος ήταν γνωστός ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ενημέρωσε πως έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης, ο οποίος ήταν νονός της.