Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2025 -

γιατροί



Έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Σαντορίνης ενώ επίκειται ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού

Σε μόνιμη έλλειψη ιατρικού προσωπικού είναι το νοσοκομείο Σαντορίνης το οποίο σήμερα βρίσκεται σε επιφυλακή εξαιτίας των συνεχών σεισμικών δονήσεων στο νησί.



Γιατροί, ιδιοκτήτες φαρμακείων και λογιστής στο κύκλωμα με τις παράνομες συνταγογραφήσεις – Πώς εξαπατούσαν τον ΕΟΠΥΥ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη απατών σε βάρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), μέσω εικονικής συνταγογράφησης φαρμακευτικών σκευασμάτων, κυρίως ναρκωτικών ουσιών.



Γεωργιάδης: Το 2025 θα είναι χρονιά πλήρους αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα

Δομές του ΕΣΥ που εφημέρευαν επισκέφθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τον υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας πήγε στην Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ, όπου έκοψε τη βασιλόπιτα με εργαζόμενους και διασώστες, στο Σισμανόγλειο, στο ΚΑΤ, το Θριάσειο, το Λαϊκό και το νοσοκομείο Ελπίς.



Νέες καταγγελίες για το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Καινούριες καταγγελίες βλέπουν το φως της δγμοσιότητας, για τα όσα συμβαίνουν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN, από το 2022 έχουν δοθεί τρεις εκθέσεις γιατρών προς το διευθυντή για την υποστελέχωση του νοσοκομείου. Οι γιατροί εξέφραζαν φόβους για ιατρικά λάθη εξαιτίας της υποστελέχωσης.



424 στρατιωτικό νοσοκομείο: 8 μήνες μετά τη βιοψία του είπαν ότι έχει καρκίνο

Νέο συμβάν ιατρικής αμέλειας στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 στη Θεσσαλονίκη καταγγέλθηκε σήμερα.



Συνεχίζονται οι καταγγελίες για το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες για τα ιατρικά λάθη στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.