Το ελληνικό ελαιόλαδο προλαμβάνει τον καρκίνο!
19
Ιουνίου
2017
- 14:05
Τελευταία τροποποίηση στις 19 Ιουνίου, 2017 - 14:05
Ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, που παράγεται από συγκεκριμένη ποικιλία ελιάς στην περιοχή κυρίως της Γορτυνίας και σε κάποια χωριά της Ορεινής Ολυμπίας, αποδείχθηκε επιστημονικά, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας , ότι λειτουργεί ευεργετικά συμβάλλοντας στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου και ορισμένων μορφών καρκίνου.