Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 -

τζοκοβιτς



Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσιτσιπάς πέρασε άνετα με νίκη 2-0 στους «8» και περιμένει τον Τζόκοβιτς

Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-0 σετ τον Αργεντίνο Μπάεζ και έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που περνά στους «8» Ολυμπιακού Τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τους Μπερνς (2-1) και Έβανς (2-0) απέκλεισε και τον Μπάεζ με 2-0 (7-5 και 6-1) παίρνοντας την πρόκριση στους «8» του τουρνουά.



Αυστραλία: Ήττα για τον Ν.Τζόκοβιτς πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια

Ηττήθηκε από τον Αλεξ Ντε Μινόρ 6-4, 6-4 ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Περθ, στην εναρκτήρια αναμέτρηση του αγώνα της Αυστραλίας με τη Σερβία για τα προημιτελικά του United Cup, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη ήττα του επί αυστραλιανού εδάφους μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού ο Ν.Τζόκοβιτς - Επική ανατροπή για τον Α.Ζβέρεφ

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να αφήσει εκτός τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων στο τένις τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο Σέρβος σταρ, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ (1-6), ωστόσο με μια επική ανατροπή και παίζοντας εκπληκτικό τένις ο Ζβέρεφ κέρδισε τα δύο επόμενα σετ (6-3, 6-1) και πήρε την πρόκριση στον τελικό.



Θριαμβευτής o Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη

Τον 14ο τίτλο Γκραν Σλαμ της καριέρας του κατέκτησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς φτάνοντας στη νίκη με 3-0 (6-3, 7-6, 6-3) σετ επί του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν.

Ο Σέρβος τενίστας παίζοντας με σταθερότητα κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του Αμερικανικού Όπεν μετά από 3 χρόνια και να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο Γκραν Σλαμ για το 2018 μετά το Γουίμπλεντον.



Τένις: Ο Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία στο Σινσινάτι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 6-4,6-4 τον Ρότζερ Φέντερερ και κατέκτησε για πρώτη φορά την καριέρα του το τουρνουά στο Σινσινάτι, ολοκληρώνοντας έτσι την κατάκτηση όλων των Masters.



Πρόωρο αντίο για τον Τζόκοβιτς

Εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017, λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, θα μείνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Βελιγράδι ο Σέρβος τενίστας.