Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ευρυδίκη Βαλαβάνη



Ντύνεται νύφη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Φήμες την θέλουν να παντρεύεται σύντομα τον Γρηγόρη Μόργκαν

Έντονες φήμες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, να είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κρήτη.



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζουν τον έρωτά τους στην Ελαφόνησο! (ΦΩΤΟ)

Το Survivor τους ένωσε και από τότε είναι αχώριστοι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να ξεκίνησαν το τρυφερό τους ειδύλλιο κάτω από δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, τώρα όμως είναι στα καλύτερά τους και ζουν τον έρωτά τους. Το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα, είναι αφιερωμένο στους δυο τους και τις βόλτες και τις βουτιές τους στα γαλανά νερά.



Άλλη γυναίκα: Αγνώριστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη φωτογραφία ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ (ΦΩΤΟ)

Τη δημοσιογραφική της ταυτότητα μοιράστηκε με το κοινό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αθλητικογράφος που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor», τόλμησε να δείξει τον παλιό της εαυτό στη φωτογραφία της δημοσιογραφικής ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ στην οποία εμφανίζεται πραγματικά αγνώριστη.



Τέλος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον ΣΚΑΙ- Το μήνυμα της αθλητικογράφου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά από 13 χρόνια πορείας στον ΣΚΑΙ, σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον σταθμό, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να λέει τα αθλητικά νέα και έγραψε:



Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Γιατί παθαίνει black out κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή του Dancing

Η περσινή σεζόν έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Ευρυδίκης. Δοκίμασε τις αντοχές της στο Survivor και βγήκε νικήτρια, όχι κερδίζοντας το έπαθλο αλλά βρίσκοντας τον έρωτα της ζωής της.



Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο Survivor

Ανάμεσα στις πρόβες για το DWTS 6 και την εκπομπή Survivor Πανόραμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά, στο περιοδικό People και την Γωγώ Θωμά, για τον έρωτα της ζωής της, τη δημοσιότητα και τον τρόπο που της αρέσει να δοκιμάζει τον εαυτό της.

Στο Survivor οι γυναίκες κυρίως αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα υγείας. Το ίδιο και η Ευρυδίκη.