Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Κασιδιάρης



Νέα αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης – Η τελευταία απορρίφθηκε τον Απρίλιο

Αίτηση αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε νωρίς το μεσημέρι, η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή η οποία βρέθηκε στα δικαστήρια της Λαμίας.

Το αίτημα αποφυλάκισης έχει κατατεθεί ξανά τον περασμένο Απρίλιο αλλά απορρίφθηκε.



Κασιδιάρης: Οι έλληνες δικαστές αποφασίζουν βάσει του νόμου και όχι των επιθυμιών διαδίκων μιας δίκης

Mε ανακοίνωσή της η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη τοποθετείται για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την τυχόν αποφυλάκιση του αναφέροντας μεταξύ άλλων «κάποιοι δικηγόροι νομίζουν ότι με ανακοινώσεις «περί λαϊκής οργής» θα «εκβιάσουν» έντιμους Έλληνες δικαστές να μην εφαρμόσουν τον νόμο για τον εντολέα μου.



Εξηγήσεις στην έρευνα για τους Σπαρτιάτες έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από την φυλακή

Με τις εξηγήσεις του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή έκλεισε ο κύκλος των ανωμοτί καταθέσεων στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη με αφορμή τις καταγγελίες του Προέδρου του κόμματος των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα σχετικά με βουλευτές καθοδηγούμενους από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα.



Κασιδιάρης: Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος και ετέθη σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων.

Στο μεταξύ, ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης έθεσε τον ίδιο σε αργία λόγω καταδικαστικής απόφασης για κακούργημα σε πρώτο βαθμό.

Ειδικότερα, η εν λόγω απόφαση εκπίπτει της θέσης που κατείχε ως δημοτικός σύμβουλος και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.



Ορκωμοσία δημάρχου Αθηναίων: Ορκίζεται χωριστά, την Παρασκευή, ο Η.Κασιδιάρης

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 28/12, ωστόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι απών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης φερόταν να έχει πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού για να είναι παρών στην ορκωμοσία.



Δίκη Χρυσής Αυγής: Για ελαφρυντικά εκλιπαρούν Mιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός

Μέσω των συνηγόρων τους τώρα ζητούν ελαφρυντικά.οι: Mιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός