Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 -

εγκαταλελειμμένο



Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Φωτιά ξέσπασε στις 7.15 το πρωί σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία, στην περιοχή της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.

ίκη

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο κτίριο στη συμβολή των οδών Καλλιόπης και Θεοτοκοπούλου, το οποίο έχει καεί σχεδόν ολοσχερώς.

Επί τόπου έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο.



Εγκαταλελειμμένο σε δάσος στη Μασαχουσέτη βρέθηκε το θρυλικό βαν των Aerosmith από τα 70s

Ένα εγκαταλελειμμένο βαν που χρησιμοποιούσαν οι θρύλοι της ροκ Aerosmith βρέθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για αντίκες, «American Pickers».

Οι παρουσιαστές και συλλέκτες Φρανκ Φριτζ και Μάικ Γουλφ σκόνταψαν στο American Harvester Metro βαν του 1964 στο πρόσφατο επεισόδιο του τηλεοπτικού reality, στο History Channel.



Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στις Σέρρες

Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη οικία στην πόλη των Σερρών. Πιθανολογείται ότι ανήκει σε Βούλγαρο, ο οποίος φαίνεται ότι είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες στο σημείο. Από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.



Πάνε για νέα δομή μεταναστών στο εγκαταλελειμμένο στρατιωτικό φυλάκιο της Λεμονούς στον Καρά Τεπέ;

Πριν από μερικές μέρες υπήρξε μια  έντονη κινητικότητα με άνοιγμα μέχρι και super market στην περιοχή της Αχλαδερης Λέσβου..

 



Ρόδος: Συγκινεί η νέα μάνα που θέλησε να θηλάσει το μωρό που βρέθηκε εγκαταλελλειμένο σε χαρτοκιβώτιο

Ροδίτισσα η οποία έγινε μητέρα πριν από μερικές εβδομάδες και η οποία διαμένει σε χωριό της ανατολικής πλευράς της Ρόδου, ζήτησε επισήμως να αγκαλιάσει στοργικά το εγκαταλελειμμένο αγοράκι που βρέθηκε μέσα στο χαρτοκιβώτιο στην περιοχή των Πεύκων, μοιράζοντας έτσι το μητρικό της γάλα με το δικό της παιδί!



Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή του Τυρνάβου

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 17:20 σήμερα Τετάρτη, σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή Ροδιά, του δήμου Τυρνάβου.