Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

39χρονη



Χαλκιδική: Σκύλος δάγκωσε 39χρονη – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια

Μια 56χρονη έβγαλε βόλτα τον σκύλο της το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στην περιοχή της Κασσάνδρας και τη στιγμή που περνούσε δίπλα τους μία 39χρονη, το ζώο τη δάγκωσε.

Η 39χρονη φέρει τραύμα στο χέρι, ενώ προχώρησε σε καταγγελία του συμβάντος στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.



Κόλαφος η εισαγγελέας για την 39χρονη που επιτέθηκε στον σύντροφό της με βιτριόλι

Κόλαφος ήταν η εισαγγελέας στη δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος 37χρονου από την εν διαστάσει σύζυγό του, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, τον Οκτώβριο του 2022.



Χαλκίδα – Σύζυγος του 43χρονου: «Η 39χρονη τον έπαιρνε τηλέφωνα μετά το γάμο»

Για πρώτη φορά μιλάει δημόσια και συγκλονίζει με τα λόγια της η χήρα του 43χρονου στη Χαλκίδα, η οποία είδε με τα μάτια της από το μπαλκόνι του σπιτιού της την 39χρονη να δολοφονεί τον σύζυγό της.



Χαλκίδα: Προφυλακίζεται η 39χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία της η 39χρονη η οποία κατηγορείται πως σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό έξω από το σπίτι του το Σάββατο το πρωί στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης, από τον ανακριτή. Η ίδια δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζητά συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντα.



Στον εισαγγελέα η 39χρονη που συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε η 39χρονη που συνελήφθη χθες κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική, κατά την οποία κατασχέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλια χειροβομβίδες και εκρηκτικά.  

Η γυναίκα κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.  



Συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο η 39χρονη που τραυματίστηκε στο "τρενάκι του τρόμου"

«Κάναμε δυο-τρεις γύρους και τέλος, δεν θυμάμαι κάτι άλλο», δήλωσε η 39χρονη, η οποία τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο ατύχημα με το «τρενάκι του τρόμου» στο Αίγιο.

 

Η 39χρονη μητέρα επέβαινε μαζί με τα τρία της παιδιά στο τρενάκι, το οποίο εκτροχιάστηκε με συνέπεια να τραυματιστεί στο λαιμό και στην πλάτη.