Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

Δημήτρης Σταρόβας



Σταρόβας: «Προσπαθώ να επανέλθω – Έχω πρόβλημα συγχρονισμού κιθάρας με λόγο»

O Δημήτρης Σταρόβας προετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή, τέσσερις μήνες μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε πως προσπαθεί να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, αλλά αποκάλυψε ότι ακόμα αντιμετωπίζει δυσκολία με την ομιλία του.



Ι.Μιχαηλίδης: «Ήθελα να δείρω τον Δ.Σταρόβα – Είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε ξανά στην επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα στη σκηνή, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. 



O Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό – Δείτε το βίντεο

Ο Δημήτρης Σταρόβας ταξίδεψε στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «Άγαμοι Θύται– Best Ωχ» μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του. Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά από αρκετούς μήνες, βρέθηκε και πάλι στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της Κύπρου.



Δημήτρης Σταρόβας: «Δυσκολεύομαι να μιλήσω και έχω χάσει 30 κιλά»

Τον περασμένο Μάιο, ο Δημήτρης Σταρόβας βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ο 62χρονος καλλιτέχνης ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα αποκατάστασης προκειμένου να επανέλθει στην καθημερινότητά του, αφού ακόμη δυσκολεύεται με την ομιλία του.



Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και δείπνησε παρέα με φίλους σε γνωστό μαγαζί των Κυκλάδων.

Τον Δημήτρη Σταρόβα συντρόφευε ο «φύλακας άγγελός του» η Άννα Σταθάκη, η Σάντρα η Βουτσά, ο Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του και ο Άγγελος Κοβαίος.



Άννα Σταθάκη για Δημήτρη Σταρόβα: Συνεχίζει ανελλιπώς τη φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στο σπίτι του, 42 μέρες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. Ο γνωστός καλλιτέχνης επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητά του, με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.