Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

ηλικία



Αφροδίτη Γραμμέλη: Εδώ είμαι για να σας πω πόσο χρονών είμαι ή να σας πω την άποψή μου για τα τηλεοπτικά;

Η εκπομπή «Το Πρωινό» θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή «Happy Day» για την εμφάνιση της Έλλης Στάη. Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος σημείωσε για την Έλλη Στάη: «Είδα εχθές στην τηλεόραση την Έλλη Στάη, μπέμπα 70 ετών. Καινούργιο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα φωτισμού, αλλά είναι μια μπέμπα ετών 70».



Το ανθρώπινο σώμα περνάει κρίσιμες αλλαγές σε αυτές τις δύο ηλικίες

Στη δημοσιότητα έρχεται μία νέα μελέτη η οποία αποκαλύπτει ότι το ανθρώπινο σώμα υφίσταται κρίσιμες αλλαγές σε δύο συγκεκριμένες ηλικίες.

Γνωρίζουμε ότι το σώμα αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, αλλά νέα έρευνα δείχνει ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι πιο ξαφνικές και εντυπωσιακές από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα σε συγκεκριμένες φάσεις στη ζωή μας.



Η Μαρία Ηλιάκη είχε γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της – «Φαίνομαι εγώ για τόσο;»

Η Μαρία Ηλιάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της και με ένα βίντεο στο Instagram αποκάλυψε την ηλικία της.

Στo βίντεο τη βλέπουμε χαρούμενη και χαμογελαστή να φοράει μια στέκα με τη φράση «its my birthday» και να κρατά μια τούρτα με το νούμερο 47. «Συγνώμη παιδιά, φαίνομαι εγώ για τόσο; Όχι!» σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη.



Ναταλία Γερμανού: Μπορεί κάποιος να γκουγκλάρει και να δει την ηλικία μου, μπορώ εγώ να πω ότι είμαι 42

Η Ναταλία Γερμανού έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ανήμερα των γενεθλίων της. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε και για την ηλικία της, την οποία δεν έχει κανέναν λόγο να κρύψει.



Αυτοί είναι οι φυσιολογικοί παλμοί για την καρδιά. Τι πρέπει να προσέχετε

Οι «φυσιολογικοί» καρδιακοί παλμοί διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Όταν όμως είναι ασυνήθιστα υψηλοί ή χαμηλοί μπορεί να υποδηλώνουν κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας.



Οι καλύτερες θεραπείες προσώπου ανάλογα με την ηλικία σας

Οι θεραπείες προσώπου είναι μη επεμβατικές θεραπείες της επιδερμίδας που έχουν ως στόχο να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά και να βελτιώσουν συνολικά την υγεία του δέρματος.

«Η θεραπεία προσώπου είναι σαν ένα μεγάλο ποτήρι νερό για το δέρμα σας», λέει η αισθητικός Amanda Kanaan. «Μετά τη θεραπεία, το δέρμα σας θα δείχνει υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό».