Πανσέτα γεμιστή
5
Αυγούστου
2017
- 23:52
Τελευταία τροποποίηση στις 5 Αυγούστου, 2017 - 23:54
Υλικά Συνταγής
1 ενιαίο κομμάτι πανσέτα χοιρινή (χωρίς κόκκαλο) γύρω στα 2 με 2-1/2 κιλά
2 κ.σ ελαιόλαδο
4 κ.σ κρέμα βαλσαμικό
1 κ.γ κοφτό μουστάρδα σε σκόνη
1/2 μικρό πορτοκάλι (χυμό)
Ξύσμα πορτοκαλιού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
2-3 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο
4 -6 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα