Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 -

θαυματουργή εικόνα



Αύριο στην Ευαγγελίστρια η θαυματουργή εικόνα «Ρόδον το Αμάραντον»

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» θα βρίσκεται αύριο στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς, όπου θα παραμείνει έως και τις 25 Μαρτίου για τη μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας θα τεθεί προς προσκύνηση στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό από το πρωί της Τετάρτης 24ης έως το απόγευμα της Πέμπτης 25ης Μαρτίου.



Αγιος Γεώργιος ο "Κουδουνάς": Το μοναστήρι που ενώνει χριστιανούς και μουσουλμάνους

Δεσπόζει επιβλητικά στην κορυφή του νότιου λόφου της Πριγκήπου, του μεγαλύτερου και ίσως ωραιότερου από όλα τα Πριγκηπονήσια στη θάλασσα του Μαρμαρά.



Ἀπό τά μάτια τοῦ Χριστοῦ, ρέει αἷμα!

Στο ναό της Σταύρωσης στην περιοχή Zugdidi της Γεωργίας βρίσκεται πλέον μια εικόνα του Σωτήρος Χρίστου που… ρέει δάκρυα αίματος, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Blagovest-info με αναφορά σε ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Alia”.


Αναχώρησε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Παντανάσσης από το Ναύπλιο

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν  και φέτος η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ομώνυμο ενοριακό ναό στο συνοικισμό Νέο Βυζάντιο  Ναυπλίου.



Η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας στον Βύρωνα

Από  το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου βρίσκεται η εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας της Βατοπαιδινής στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος.



Πήγαν να μετακινήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς όμως τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη

Ο λόγος για την εικόνα της Παναγίας Τσαμπίκας, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 74 πιο σπάνιες θρησκευτικές εικόνες σε όλη τη χώρα...