Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

τζιμι



Σε νοσοκομείο με αφυδάτωση ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, 92 ετών, εισήχθη σε νοσοκομείο του Καναδά καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και διαπιστώθηκε ότι έπαθε αφυδάτωση κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Γουίνιπεγκ.



Ο Τζίμι Κίμελ οικοδεσπότης των Οσκαρ 2018

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Αυτό σκέφτηκαν μάλλον και στην Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου και έσπευσαν να κλείσουν για τα Όσκαρ 2018 την ίδια ομάδα που διοργάνωσε και παρουσίασε τα φετινά βραβεία.



Σπάνιο φυτό στο Μεξικό πήρε το όνομα του Τζίμι Χέντριξ

Ο πιο σπουδαίος κιθαρίστας στην ιστορία της ροκ μουσικής Τζίμι Χέντριξ είναι διάσημος για πολλές επιτυχίες, μεταξύ άλλων το «Purple Haze» και το «The Wind Cries Mary», αλλά τώρα θα τον θυμόμαστε και για ένα εντελώς διαφορετικό λόγο.

Επιστήμονες στην Καλιφόρνια ανακάλυψαν πρόσφατα ένα σπάνιο είδος παχύφυτου, στο οποίο έδωσαν το όνομά του.



Κιθάρες των Τζίμι Χέντριξ και Πρινς βγαίνουν στο «σφυρί»

Μια κιθάρα του Aμερικανού ρόκερ Τζίμι Χέντριξ αναμένεται να πωληθεί πάνω από 80.000 στερλίνες (95.000 ευρώ/101.000 δολάρια) στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Νάιτσμπριτζ από τον βρετανικό οίκο Bonhams, στο πλαίσιο της ετήσιας πώλησης μουσικών οργάνων και αντικειμένων διάσημων καλλιτεχνών.



Οικοδεσπότης της βραδιάς των Όσκαρ του 2017 ο κωμικός Τζίμι Κίμελ

O Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ του 2017, σύμφωνα με τα περιοδικά Variety και The Hollywood Reporter.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών, που διοργανώνει τα Όσκαρ, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα.