Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

ασφαλτοστρωση



Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει... Δρόμος στη Γλυφάδα ασφαλτοστρώθηκε μισός λόγω... διαμάχης με το Ελληνικό! (βίντεο)

Μία πραγματικά απίθανη ιστορία λαμβάνει χώρα στα σύνορα των δήμων Ελληνικού και Γλυφάδας με αφορμή έναν δρόμο, ο οποίος... έχει ασφαλτοστρωθεί μόνο στο ένα κομμάτι του.



Ξανακλείνει για ασφαλτόστρωση η Κορίνθου-Πατρών

Μέχρι και την Παρασκευή, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα, του κόμβου ανατολικού Αιγίου του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω των γειτονικών κόμβων δυτικού Αιγίου και Καλαβρύτων και της παλαιάς εθνικής οδού, Κορίνθου - Πατρών.



Νέα ασφαλτόστρωση για... Όσκαρ

Μετά τον δρόμο στο Ρέθυμνο, με την ασφαλτόστρωση που έγινε viral, οι χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν άλλον έναν δρόμο, αυτή τη φορά στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης όπου έγινε κάτι αντίστοιχο.



Ξαναστρώνουν τον δρόμο στο Ρέθυμνο μετά το σάλο για την ασφαλτόστρωση

Βάζουν μπροστά για να ξαναστρώσουν - ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται - την οδό Επ. Μαρούλη που έγινε viral για την απίστευτη ασφαλτόστρωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στον δρόμο.



Η απάντηση του Δήμου Ρεθύμνου για την ασφαλτόστρωση που έγινε viral

Τη δική του απάντηση για την ασφαλτόστρωση σε δρόμο του Ρεθύμνου, η οποία έγινε χωρίς να απομακρυνθούν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και οι κάδοι απορριμμάτων έδωσε ο Δήμος Ρεθύμνου.



Απίστευτη Ελλάδα: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο χωρίς να μετακινήσουν αυτοκίνητα και κάδους

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εργασίες ασφαλτόστρωσης χωρίς να μετακινηθούν οχήματα και κάδοι; Και, όμως, στο Ρέθυμνο συνέβη και αυτό.