Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

Σαπεκοένσε



Σαπεκοένσε: Κέρδισε μια θέση στα προκριματικά του Copa Libertadores

Έναν χρόνο μετά την απώλεια σχεδόν όλης της ομάδας στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, η Σαπεκοένσε κέρδισε μια θέση στα προκριματικά του Copa Libertadores του επόμενου έτους, πανηγυρίζοντας στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βραζιλία. Κοριτίμπα και Αβάι υποβιβάστηκαν από τη Serie A της Βραζιλίας σε μια δραματική τελευταία ημέρα.



Φιλική «πεντάρα» της Μπαρτσελόνα στη Σαπεκοένσε

Είκοσι τρία λεπτά στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά για την Μπαρτσελόνα να πετύχει τρία γκολ και να φτάσει στην εύκολη νίκη με 5-0 επί της Σαπεκοένσε στο «Νόου Καμπ». 



Σαπεκοένσε: Οι επιζώντες σήκωσαν με δάκρυα στα μάτια το τρόπαιο (φώτο+βίντεο)

Οι τρεις επιζώντες ποδοσφαιριστές από τη τραγωδία της Σαπεκοένσε βρέθηκαν στην απονομή του Copa Sudamericana, πριν από ένα φιλικό αγώνα της ομάδα με αντίπαλο την Παλμέιρας.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος, που... ξεκληρίστηκε μετά την αεροπορική τραγωδία της 29ης Νοεμβρίου, έδωσε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Παλμέιρας στο στάδιο Arena Condá.

 



Η νέα αρχή της Σαπεκοένσε- Τα πρώτα βήματα!

Σαν τον… φοίνικα, η Σαπεκοένσε ξαναγεννιέται από τις στάχτες της!

Η βραζιλιάνικη ομάδα, που ξεκληρίστηκε πριν από λίγο καιρό στην ανείπωτη αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν, πραγματοποίησε σήμερα (6/1) την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, έχοντας, πλέον, στο ρόστερ της νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και αμούστακα παιδιά από την ακαδημία της.



Συγκλονίζει το βίντεο από τα αποδυτήρια της ξεκληρισμένης Σαπεκοένσε (Βίντεο)

Με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο, η ξεκληρισμένη, από την ανείπωτη αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν, Σαπεκοένσε, «ευχαρίστησε» όλους τους συλλόγους της Βραζιλίας για τη συμπαράσταση.

Στα άδεια αποδυτήριά της, κρέμασε τις φανέλες με τις υπογραφές των παικτών από όλες τις βραζιλιάνικες ομάδες, σημειώνοντας:



Η Σαπεκοένσε άλλαξε σήμα μετά την αεροπορική τραγωδία (Φωτό)

Η CONMEBOL ανακοίνωσε πως η Σαπεκοένσε είναι η νέα κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, κάτι που επιθυμούσε να γίνει ακόμα και η Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία θα διεκδικούσε με τους αδικοχαμένους ποδοσφαιριστές τον τίτλο για τη φετινή σεζόν.