Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 -

θάνατος



H Μαράια Κάρεϊ είχε μάθει πριν από έναν μήνα ότι η αδελφή της θα πέθαινε, αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», είπε πρόσφατα στο People η Μαράια Κάρεϊ.



Νεκρή 57χρονη τουρίστρια στην Αμοργό – Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της

Την τελευταία της πνοή άφησε στην Αμοργό το βράδυ της Δευτέρας μία 57χρονη τουρίστρια, η οποία σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Όπως μεταδίδει το cyclades24.gr η 57χρονη από τον Κορυδαλλό Αττικής βρέθηκε στο κενό, στην περιοχή Άγιος Παύλος, όταν για άγνωστους λόγους φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στο κενό.



Νεκρός από τη θάλασσα ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς στην Αιτωλοακαρνανία

Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ψαροντουφερκάς στην Αιτωλοακαρνανία. Ο 43χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Η νεκροψία – νεκροτομή θα αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου του.

Ο άτυχος άνδρας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ φέρεται να είχε πάει για ψαροντούφεκο με δύο φίλους στη θαλάσσια περιοχή του συμπλέγματος των Εχινάδων Νήσων.



Νέα στοιχεία για το λούνα παρκ που έχασε την ζωή του ο 19χρονος

Για το λούνα παρκ που σημειώθηκε η ασύλληπτη τραγωδία στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, αποκαλύπτοντας πως «είχε αποκλειστεί από πανηγύρι» της πόλης του.



Πέθανε σε ηλικία 117 ετών στην Ισπανία ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Η υπεραιωνόβια Μαρία Μπράνιας, ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πέθανε σήμερα σε ηλικία 117 ετών στο Όλοτ στη βορειοανατολική Ισπανία, ανακοίνωσε η οικογένειά της στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα X.



Υπουργείο Ανάπτυξης για το δυστύχημα σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Μοναδική αρμόδια Αρχή για την εφαρμογή της νομοθεσίας ο Δήμος

«Η μοναδική αρμόδια Αρχή για την εφαρμογή του νομικού πλαισίου σχετικά με τη χορήγηση των αδειών και για τον έλεγχο της τήρησης των απαιτήσεων λειτουργίας των λούνα παρκ, όπως και για επιβολή της διακοπής λειτουργίας και των προστίμων για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας είναι ο Δήμος στη χωρική αρμοδιότητα του οποίου ασκείται η δραστηριότητα» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ανάπτυξης