Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Μπαχάμες



Μπαχάμες: Στο νοσοκομείο 10χρονο αγόρι μετά από επίθεση καρχαρία σε θέρετρο

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εσπευσμένα ένα 10χρονο αγόρι μετά την επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία σε θέρετρο στις Μπαχάμες.

Ο καρχαρίας δάγκωσε το παιδί από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, στο δεξί του πόδι και το τραυμάτισε γύρω στις 16:00 τοπική ώρα σε απροσδιόριστο χώρο του θερέτρου, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.



Ο τυφώνας Ουμπέρτο απειλεί τις Μπαχάμες μετά το καταστροφικό πέρασμα του Ντόριαν

Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν από το χτύπημα του κυκλώνα Dorian οι Μπαχάμες και βρίσκονται στο έλεος μιας νέας τροπικής καταιγίδας, του Ουμπέρτο, που μπορεί να ενισχυθεί σε κυκλώνα, όπως προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι.



Τρεις καρχαρίες κατασπάραξαν 21χρονη μπροστά στα μάτια των γονιών της!

Η Τζόρνταν Λίντσεϊ από την Καλιφόρνια έκανε διακοπές με την οικογένειά της στις Μπαχάμες. Ναύλωσαν με άλλους  τουρίστες πλοιάριο που έκανε θαλάσσιες εκδρομές για κατάδυση κοντά στο Ρόουζ Άιλαντ. Την ώρα που είχε βουτήξει στην θάλασσα εμφανίστηκαν καρχαρίες οι οποίοι της επιτέθηκαν και την κατασπάραξαν στην κυριολεξία. Της ξερίζωσαν το δεξί της χέρι και την δάγκωσαν σε όλο της το σώμα.

 

Ταξίδι στον πρώην παράδεισο των πειρατών

Καταγάλανα νερά, παρθένες παραλίες, θαλάσσια σπορ και καταδύσεις προσφέρει στους ταξιδιώτες το Γκραντ Μπαχάμα. Το τέταρτο σε μέγεθος από τα νησιά Μπαχάμες συνδυάζει τη γοητεία του παρελθόντος με τις σύγχρονες ατραξιόν.



Το νησί που κατοικούν μόνο γουρούνια

Στο νησί Pig Island στις Μπαχάμες μπορείτε να κολυμπήσετε μαζί με γουρούνια. Αν είστε φαν αυτών των ζώων, τότε είναι η καλύτερή σας!

Κανείς δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν τόσα πολλά γουρούνια στο νησί αυτό. Φήμες λένε ότι τα ζώα αυτά επιβίωσαν από ένα ναυάγιο. Όπως και να χει, σήμερα αυτά τα γουρούνια ζουν και βασιλεύουν στις Μπαχάμες!