Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

Σώοι



Άγιο είχαν! 22 βαγόνια αποκόπηκαν από τρένο και διένυσαν 12 χιλιόμετρα προς τα πίσω

Τύχη βουνό είχαν περίπου χίλιοι επιβάτες τρένου στην Ινδία. Τα βαγόνια στα οποία επέβαιναν, συνολικά είκοσι δύο, αποκόπηκαν από τη μηχανή και άρχισαν να κυλούν προς τα πίσω, διανύοντας τελικά απόσταση 12 χιλιομέτρων.

Όπως ανακοίνωσε το ινδικό υπουργείο Σιδηροδρόμων, κατάφεραν να τα σταματήσουν τοποθετώντας πέτρες στις γραμμές, ενώ δεν τραυματίστηκε κανείς.



Καναδάς: Πτώση αεροσκάφους - Σώοι οι 25 επιβαίνοντες

Αεροσκάφος της εταιρείας West Wind Aviation, με 25 άτομα επιβάτες και πλήρωμα, κατέπεσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης κοντά στο αεροδρόμιο της καναδικής πόλης Φοντ Ντου Λακ.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, πολλοί ήταν εκείνοι που τραυματίστηκαν, ορισμένοι από τους οποίους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.



Βυθίστηκε ρωσική θαλαμηγός - Σώοι οι οκτώ επιβαίνοντες

Μία θαλαμηγός με σημαία Ρωσίας βυθίστηκε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Χίου.

 

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η θαλαμηγός εξέπεμψε σήμα ότι βρίσκεται σε δυσχερή θέση και αμέσως έσπευσε στην περιοχή ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο εντόπισε και διέσωσε τους οκτώ επιβαίνοντες.



Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες που ζουν στο Μεξικό

Καλά είναι στην υγεία τους όλοι οι Έλληνες που ζουν στην πόλη του Μεξικού όπως σημείωσε στον ΣΚΑΙ η Γεωργία Μπουτσιάνη, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στην Πόλη του Μεξικού.

Καλά είναι στην υγεία τους όλοι οι Έλληνες που ζουν στην πόλη του Μεξικού όπως σημείωσε στον ΣΚΑΙ η Γεωργία Μπουτσιάνη, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στην Πόλη του Μεξικού.



Σώοι εντοπίστηκαν πέντε αγνοούμενοι από την πυρκαγιά στον "πύργο της κολάσεως"

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε νωρίτερα ότι 79 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται και είναι προφανώς νεκροί μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στον "πύργο της κολάσεως", Grenfell Tower, του δυτικού Λονδίνου, ενώ πέντε άνθρωποι που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι βρέθηκαν σώοι και αβλαβείς.

 



Στις φλόγες Boeing που συνετρίβη κατά την προσγείωση με 141 επιβάτες (Βίντεο)

Ένα Boeing 737-300 συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του στο αεροδρόμιο Χαούχα, στο κεντρικό Περού.