Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 -

βαγόνι



Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε βαγόνι τρένου

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε βαγόνι τρένου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr το βαγόνι του τρένου ήταν εγκαταλελειμμένο ενώ σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει κινδυνέψει κανείς.

 

Αυτή τη στιγμή, στο σημείο επιχειρούν 9 Πυροσβέστες με τρεις υδροφόρες ενώ εκτός από την Πυροσβεστική βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.

 



Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό

Το να διαβάζει κανείς ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό μέσα στα βαγόνια του μετρό μέχρι να φτάσει στον προορισμό του είναι ένα συνηθισμένο θέαμα.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που αξιοποιούν το χρόνο τους στο έπακρο όπως ο άνδρας που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στο μετρό του Λονδίνου.



Απίστευτες εικόνες σε τρένο με διαδρομή προς την Λάρισα: 200 άτομα μέσα σε ένα βαγόνι! Το σπρώξιμο η μυρωδιά και οι λιποθυμίες!

Την περιπέτεια επιστροφής στη Λάρισα με τον ΟΣΕ θέλησε να μοιραστεί μία πολίτης, καταγράφοντας την κατάσταση που βίωσε από τους Νέους Πόρους ως τη Λάρισα.

Σε επιστολή της στο larissanet.gr καταγράφει την Οδύσσειά της με 200 άτομα σε ένα βαγόνι μέσα σε ζέστη και μυρωδιές.



Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός σε βαγόνι αμαξοστοιχίας

Νεκρός σε βαγόνι στο σιδηροδρομικό σταθμό της Διαλογής στη δυτική Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα ένας νεαρός αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο  άτυχο νεαρός εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα πλησίον του βαγονιού εμπορικής αμαξοστοιχίας με εγκαύματα.



Τρόμος στο Πήλιο: Εκτροχιάστηκε βαγόνι του «Μουτζούρη»

Βγήκε από τις ράγες το τρίτο από τα τέσσερα βαγόνια του υπεραιωνόβιου «Μουτζούρη», του μοναδικού, παγκοσμίως, τρένου του Πηλίου, ενώ εκτελούσε χθες τη διαδρομή Λεχώνια-Μηλιές.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στη στάση της Άνω Γατζέας και ενώ το τρενάκι εκινείτο με ταχύτητα που δεν ξεπερνούσε τα 20 χλμ την ώρα.



Ο φακός αποτυπώνει τον τρόμο στην Αγία Πετρούπολη - Συγκλονιστικές φωτογραφίες! (Φωτό)

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες του διαλυμένου βαγονιού του μετρό της Αγίας Πετρούπολης, που τραβήχτηκαν λίγα μόλις λεπτά μετά την έκρηξη.