Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

πρώτος



Ο πρώτος κάθετος κήπος σε δημόσιο κτίριο είναι γεγονός

Η Διεύθυνσης Αστικού Περιβάλλοντος, στην οδό Κλεάνθους 18 στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε σε μια τεράστια αλλαγή στην πρόσοψη της καθώς γέμισε από πράσινο! Πιο συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί 804 γλαστράκια με τέσσερα είδη φυτών, κατάλληλα για τις κλιματικές συνθήκες.



Forbes: Ο Πούτιν ο πιο ισχυρός Ρώσος

Η ρωσική έκδοση του αμερικανικού περιοδικού Forbes παρουσίασε στην ιστοσελίδα της τον κατάλογο με τους 100 πιο ισχυρούς Ρώσους. 



Ο πρώτος των πρώτων στο Δημοκρίτειο: Εβγαλε 19.742 μόρια και μπήκε στη Γυμναστική Ακαδημία

Εβγαλε 19.742 μόρια και κατάφερε να εισαχθεί πρώτος στη σχολή πρώτης προτίμησής του. Και όχι, δεν ήταν η ιατρική. 

Ηταν η Γυμναστική Ακαδημία Κομοτηνής, τα περίφημα ΤΕΦΑΑ. 

Οπως αναφέρει το paratiritis-news.gr ο ή η πρώτη των πρώτων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πέτυχε επίδοση 19.742 μορίων.



Το αγόρι από την Ρόδο που μπήκε πρώτο στην Ιατρική Αθηνών!

Οι βάσεις 2018, που ανακοινώθηκαν… αιφνιδίως το απόγευμα της Δευτέρας, 27.08.2018, έκαναν έναν μαθητή από την Ρόδο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Ο μαθητής Σωτήρης Σοκορέλος, εισήχθη πρώτος στην ιατρική σχολή Αθηνών με 19.641 μονάδες!



Πρωταθλητής Ευρώπης με πανελλήνιο ρεκόρ ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Γεγονός είναι πιά τo πρώτο μετάλλιο για την ελληνική κολύμβηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Δουβλίνου! 

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής SM8, σημειώνοντας μάλιστα και πανελλήνιο ρεκόρ, τόσο στον τελικό όσο και στον προκριματικό. 



Οι πρώτοι αγώνες (1906) της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

Η Εθνική μας σε αυτόν τον αγώνα (1906) βρέθηκε να χάνει, από τη Δανία, με 9-0 (στο α΄ημίχρονο) και … αποχώρησε χωρίς να εμφανιστεί στο β΄ ημίχρονο.