Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ



Η στιγμή που ο τυφώνας «Ερνέστο» παρασύρει σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ

Τεράστιες καταστροφές έχει προκαλέσει ο τυφώνας «Ερνέστο» που σαρώνει τις ΗΠΑ. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφουν ένα σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα στην περιοχή Ροδάνθη, το οποίο καταρρέει στον Ατλαντικό Ωκεανό μετά από ένα τεράστιο κύμα.



Β.Καρολίνα: Ένας νεκρός από πυρά αστυνομικών

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς αστυνομικών στην πόλη Ντέρχαμ της Βόρειας Καρολίνας.



Εκτεταμένα επεισόδια στη Βόρεια Καρολίνα

Τουλάχιστον 12 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων της τάξης στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.



Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας προκαλεί χάος στη Β.Καρολίνα

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα, κατά τη διάρκεια της νύχτας.



Εκκενώνεται το εμπορικό κέντρο στη Β.Καρολίνα- Υπάρχουν αναφορές μόνο για τραυματίες

Εκκενώνεται τελικά από την αστυνομία αυτή την ώρα το εμπορικό κέντρο Crabtree Valley Mall στην πόλη Raleigh, της Βόρειας Καρολίνας.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς, αλλά μόνο για τραυματίες με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες εντός του εμπορικού κέντρου στη Βόρεια Καρολίνα.



Νέες εικόνες από το εμπορικό κέντρο στη Β.Καρολίνα

Οι αστυνομικές αρχές της Β.Καρολίνας επιβεβαίωσαν τους πυροβολισμούς και τον αποκλεισμό του εμπορικού κέντρου. Κανένας από όσους βρίσκονταν εκεί δεν επιτρέπεται να βγει.

Επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό και μέσω Twitter ενημερώνουν για το πού ακριβώς βρίσκονται και τι συμβαίνει.