Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

πρίγκιπας Ουίλιαμ



Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ μαζί με τον βασιλιά Κάρολο ευχήθηκαν στον πρίγκιπα Χάρι για τα γενέθλιά του δημοσίως

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον βασιλιά Κάρολο έστειλαν ένα απροσδόκητο προσωπικό μήνυμα στον πρίγκιπα Χάρι με αφορμή τα 40ά γενέθλιά του την Κυριακή.

Σε μια ανάρτηση που μοιράστηκαν στα Instagram Stories τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ έγραψαν: «Ευχές για τα 40ά γενέθλια στον Δούκα του Σάσεξ».



Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η άγνωστη φωτογραφία που μοιράστηκαν

Την επέτειο 13 χρόνων γάμου γιορτάζουν σήμερα, 29 Απριλίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που δημοσίευσαν μία άγνωστη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο, με την τελετή να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.



Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν την κηδεμονία των παιδιών τους

Το πριγκιπικό ζευγάρι είναι περήφανοι γονείς τριών παιδιών. Του 5χρονου Τζορτζ, της 3χρονης Σαρλότ και του μόλις 4 μηνών Λουίς. Γούλιαμ και Κέιτ είναι πολύ κοντά στα παιδιά τους, με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ να έχει αναλάβει την ανατροφή των παιδιών της, πάντα με τη βοήθεια των νταντάδων και τους αυστηρούς κανόνες του Πρωτοκόλλου.



Τέλος το πιλοτάρισμα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Ωρα για τα βασιλικά του καθήκοντα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας θα παραιτηθεί από την δουλειά του σήμερα μόλις συμπληρώσει την τελευταία του βάρδια ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά, ώστε να συγκεντρωθεί πλήρως στα καθήκοντά του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.



Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το Brexit δεν θα πλήξει τη φιλία Βρετανίας- Γαλλίας

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ που έκανε δεκτούς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στο Παρίσι, με στόχο την ανάδειξη των ισχυρών δεσμών μεταξύ Γαλλίας Βρετανίας παρά την επικείμενη αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο αεροπλάνο μαζί με 150 οπαδούς της Εθνικής Αγγλίας

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχει σήμερα τα γενέθλια του καθώς γίνεται 34 ετών, όμως η Εθνική Αγγλίας δεν έκανε δώρο στον πρίγκιπα αυτό που εκείνος επιθυμούσε περισσότερο, μια νίκη εναντίον της Σλοβακίας για την πρόκριση στους 16 του Euro 2016.