Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024 -

σαββοπουλος



Η Αρβανιτάκη ακύρωσε την εμφάνισή της στο Ηρώδειο, πλάι στον Σαββόπουλο – Το μήνυμα στο Instagram

H Ελευθερία Αρβανιτάκη ενημέρωσε μέσω του προφίλ της στο Ιnstagram πως δεν θα καταφέρει να βρίσκεται στο πλευρό του Διονύση Σαββόπουλου, στο Φεστιβάλ που θα τιμήσει την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.



Σαββόπουλος: Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τους τράπερ, μολονότι το θέμα τους είναι πολύ ναρκισσιστικό

Για τη ραπ και την τραπ μίλησε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Σαββόπουλος στον Σταύρο Θεοδωράκη και την ξεχωριστή εκπομπή των Πρωταγωνιστών στον ALPHA για τον μεγάλο μουσικό στο φινάλε του 2023.



Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Άλσος του Πεδίου του Άρεως

Λίγο πριν το τέλος του 2018, το παλιό στέκι του Άλσους του Πεδίου του Άρεως εγκαινιάζει τη νέα εποχή του, με οικοδεσπότη τον διαρκώς παρόντα εκεί, Διονύση Σαββόπουλο.



Ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται παραμύθια στο ΚΠΙΣΝ

Ο Σιδερόγιαννος (The Iron John), είναι ένα απ΄τα συναρπαστικά παραμύθια που ανήκουν στη συλλογή παραμυθιών των αδερφών Γκριμ.

Προκάλεσε -και προκαλεί πάντα- το ζωηρό ενδιαφέρον όχι μόνο των παραμυθάδων και του ακροατηρίου τους, αλλά και των λαογράφων, των ψυχαναλυτών και των εκπαιδευτικών.



Επίτιμος διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ ο Σαββόπουλος

Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ θα αναγορευθεί ο κορυφαίος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Διονύσης Σαββόπουλος, ως αναγνώριση της μακράς και διακεκριμένης προσφοράς του στην ελληνική μουσική και στιχουργική.



Ο Διονύσης Σαββόπουλος με το Φορτηγό στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ταξιδεύει με το Φορτηγό στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας για μία παράσταση, στις 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού πια βινυλίου ΦΟΡΤΗΓΟ.