Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

τραγωδία



Τέλος στις διαφωνίες για τη συναυλία για τα Τέμπη – «Βάλτε δύναμη στη φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό»

Να αποδέχεται την απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων να γνωμοδοτήσει θετικά στο σχετικό αίτημα παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου για τη διοργάνωση της συναυλίας στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών δείχνει με νέα του ανάρτηση ο Νίκος Πλακιάς.



Τραγωδία στο φαράγγι Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στο φαράγγι της Σαμαριάς! Μια γυναίκα πεζοπόρος, επισκέπτρια του φαραγγιού έπεσε νεκρή από πτώση βράχου, ως αποτέλεσμα της ισχυρής νεροποντής που εκδηλώθηκε σήμερα στην περιοχή.

Το συμβάν έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, στην έξοδο προς Αγία Ρουμέλη, σύμφωνα με το flashnews.



Με μια σκληρή ανάρτηση όλο νόημα η Μαρία Καρυστιανού εκθέτει την κυβέρνηση

Αν και σήμερα τιμάται η «γιορτή της δημοκρατιάς» στο Προεδρικό Μέγαρο, η κυβέρνηση δεν σκέφτηκε να προσκαλέσει έστω για το τυπικό, τους συγγενείς των νεκρών των Τεμπών. Γι αυτόν τον λόγο η Μαρία Καρυστιανού κάνει μια αναφορά στην  Δικαιοσύνη και την «δημοκρατία» μέσα από μια ιδαιαίτερα «σκληρή» ανάρτηση.



Καρυστιανού: «Ξεδιάντροπη η μεταρρύθμιση Φλωρίδη με την απαγορεύεται η ολική ή μερική μετάδοση των δικών»

Την οργή της για την φίμωση της ελευθερίας του Τύπου στα δικαστήρια την οποία επιβάλει με νόμο η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εξέφρασε η Μαρία Καρυστιανού με επιστολή της προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κάνοντας λόγο για «ξεδιάντροπη μεταρρύθμιση Φλωρίδη».

Σε ανάρτησή της στο Facebook, επισυνάπτοντας ολόκληρη την επιστολή, σημειώνει μεταξύ άλλων:



Κασσελάκης για το έγκλημα των Τεμπών: «Η συγκάλυψη έχει πίσω της δύο τζάκια»

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει πως «Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια. Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει ονοματεπώνυμο. Η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων».



Τέμπη: Σε μήνυση κατά της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας θα προβούν οι συγγενείς των θυμάτων

Τα μέλη του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», ανέφεραν πως θα προβούν σε μηνύσεις εναντίον της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, επειδή στα θύματα δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις. Μεταξύ αυτών και ο Παύλος Ασλανίδης, αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Καρυστιανού.