Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 -

45χρονος



Αυτοκτόνησε 45χρονος στην Αγριά Βόλου, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα ένας 45χρονος από την Αγριά Βόλου, πατέρας τριών παιδιών. Τον άτυχο άνδρα βρήκε κρεμασμένο στο σπίτι του ο αδελφός του, που ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις του και πήγε να δει τι συμβαίνει.



Χολαργός: 45χρονος συνόδευσε 43χρονη από το μπαρ στο σπίτι της και τη βίασε

Την απόλυτη φρίκη βίωσε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μια 43χρονη στον Χολαργό, όταν ένας 45χρονος από το μπαρ που βρισκόταν, την συνόδευσε στο σπίτι της και τη βίασε.



Δείτε τι έκανε 45χρονος που αρνήθηκε να βάλει μάσκα στα ΕΛΤΑ

Ένα απίστευτο επεισόδιο συνέβη στα ΕΛΤΑ του Βόλου με έναν 45χρονο  να αρνείται να φορέσει μάσκα για να εξυπηρετηθεί, ενώ φωνάζε και απειλούσε θεούς και δαίμονες.



Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του 45χρονου στην Αιδηψό

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του 45χρονου οδηγού ταξί Γιώργου Στεργίου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον περασμένο Ιούλιο από το σπίτι στην Αιδηψό όπου έμενε μόνος του.



Συνελήφθη 45χρονος για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο

Ένας 45χρονος άνδρας συνελήφθη κι ένας ακόμα αναζητείται για τον χθεσινό εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Ο συλληφθείς, που  ταυτοποιήθηκε με τα αρχικά ΕΣ, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, όπου και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.



Λεμεσός: Άγριο φονικό με θύμα 45χρονο

Η Κυπριακή αστυνομία καταζητεί έναν 49χρονο από τη Σρι Λάνκα για τη δολοφονία 45χρονου συμπατριώτη του τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Το ένταλμα σύλληψης του δράστη εκδόθηκε μετά τη ταυτοποίηση των στοιχειών του, καθώς διέθετε πλαστά έγγραφα αφού βρισκόταν παράνομα στη Κύπρο. Παράνομα βρισκόταν και στο παρελθόν και είχε απελαθεί το 2011.