Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

καμπουρακης



Σε βάπτιση στη Ρόδο ο Κώστας Καραμανλής

Σε άλλη μία κοινωνική εκδήλωση βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Αυτή τη φορά έδωσε το παρών στη βάπτιση των δίδυμων παιδιών του γνωστού επιχειρηματία της Ρόδου και προέδρου των ξενοδόχων κ. Αντώνη Καμπουράκη.



Λυριτζής-Καμπουράκης: Το νέο δημοσιογραφικό δίδυμο

Από τις 4 Σεπτεμβρίου, κάθε πρωί (7:00-10:00), ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Βασίλης Λυριτζής θα λένε μαζί "καλημέρα" από τη συχνότητα του Realfm 97,8.

Απολαύστε τα τρέιλερ:



Καμπουράκης και Ιγνατίου βλέπουν ελπίδα για επιστροφή του Mega

Διεργασίες που γεννούν ψήγματα αισιοδοξίας για επαναλειτουργία του Μega μαρτυρούν αναρτήσεις δύο δημοσιογράφων του σταθμού.

 

Ποιοι «κλείδωσαν» για την πρωινή ζώνη του καναλιού του Μαρινάκη;

Μεγάλα ονόματα έχει «κλείσει» σύμφωνα με πληροφορίες η πρωϊνή ζώνη ενημέρωσης του υπό σύσταση καναλιού. του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τους οποίους φέρνει ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση συμφωνίας για να αναλάβουν την πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού που "στήνει" ο εφοπλιστής. 



Τελικά που θα πάει ο Δημήτρης Καμπουράκης;

Με ανάρτηση στο facebook o δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης διαψεύδει την «τηλεοπτική μεταγραφή του καλοκαιριού».

Και συγκεκριμένα διαψεύδει ότι υπέγραψε με τον τηλεοπτικό  σταθμό Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά, ώστε να παρουσιάζει δίωρη καθημερινή πρωινή εκπομπή από τις 10 έως τις 12, μετά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.