19 Απριλίου: Μεγάλο Σάββατο
«ΔΕΥΤΕ ΙΔΩΜΕΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΗΜΩΝ ΕΝ ΤΑΦΩ ΚΕΙΜΕΝΗΝ»
Λάμπρου Κ. Σκόντζου, Θεολόγου – Καθηγητού
(Θεολογικό σχόλιο στο περιεχόμενο και τα νοήματα του Μεγάλου Σαββάτου)
(Θεολογικό σχόλιο στο περιεχόμενο και τα νοήματα του Μεγάλου Σαββάτου)
Γνωστές έγιναν οι λεπτομέρειες για τη φετινή μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού, Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος θα είναι επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη μεταφορά του.
Τις τελευταίες αγορές του ενόψει Πάσχα αναμένεται να κάνουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή και αύριο, Μεγάλο Σάββατο οι καταναλωτές καθώς σε ισχύ βρίσκεται το εορταστικό ωράριο.
Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ – Την Θ. Ώρα, τον Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης.
ΜΕΤΑΔΟΣΗ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»
Θλίψη έχει σκορπίσει στα Τρίκαλα η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του μετά από ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Ο άτυχος νεαρός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ.