Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024 -

μπατμαν



Αυτό είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Robert Pattinson

Ο Robert Pattinson βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο ως νέος Batman όσο και λόγω του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην ολοκαίνουργια ταινία του Christopher Nolan, TENET.



Ο Superman γίνεται 80 χρονών αλλά δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί

«Είναι πουλί... Είναι αεροπλάνο... Όχι, είναι ο Σούπερμαν!» Ογδόντα χρόνια μετά τη γέννησή του, ο Σούπερμαν συνεχίζει να αντιπροσωπεύει στη συλλογική φαντασία τον υπερήρωα αναφοράς και να γεμίζει τα ταμεία των αμερικανικών εκδόσεων D.C. Comics, που υπολογίζουν στον φανταστικό αυτό χαρακτήρα σήμερα περισσότερο από ποτέ.



Τριλογία Μπάτμαν στο μυαλό του σκηνοθέτη Ματ Ριβς

Μπορεί η νέα ταινία Μπάτμαν να έχει προγραμματιστεί για να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, ωστόσο ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας Ματ Ριβς ήδη επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε τριλογία.



Έφυγε από τη ζωή ο Μπάτμαν των '60s, Ανταμ Γουέστ

Ο Άνταμ Γουέστ, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ήρωα του τίτλου της τηλεοπτικής σειράς «Batman» η οποία είχε προβληθεί στη δεκαετία του 1960, πέθανε σε ηλικία 88 ετών, ανέφερε σήμερα το περιοδικό Variety, επικαλούμενο ανακοίνωση της οικογένειάς του σύμφωνα με το reuters.



Παιδάκι ντυμένο… Μπάτμαν ανάμεσα στους μετανάστες που έφτασαν στην Χίο

Μια βάρκα με 68 πρόσφυγες και μετανάστες εντόπισε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Αγίας Ελένης Χίου σκάφος του Λιμενικού Σώματος.



Ο Ομπάμα παρομοιάζει τους τζιχαντιστές με τον "Τζόκερ" - Βλέπει ως "Γκόθαμ Σίτι" τη Μ. Ανατολή

Αίσθηση προκαλεί η παρομοίωση του ISIS από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα,με τον διάσημο κακό "Τζόκερ" της  Γκόθαμ Σίτι.

 

 Όπως αναφέρει το περιοδικό The Atlantic,  ο πρόεδρος των ΗΠΑ  ταυτίζει τους τζιχαντιστές  με τον «Τζόκερ» από την ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης».