Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

ρεκόρ



Ρεκόρ ζέστης στην Ιαπωνία τον Ιούλιο που ήταν ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί εδώ και 126 χρόνια

Η Ιαπωνία αντιμετώπισε φέτος τον πιο ζεστό Ιούλιο από τότε που άρχισαν να καταγράφονται συγκριτικά στατιστικά στοιχεία πριν από 126 χρόνια, ανακοίνωσε η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρία από τα πιο μακροχρόνια ρεκόρ που διατηρήθηκαν για πολλές δεκαετίες

Μερικές φορές τα Ολυμπιακά ρεκόρ δημιουργούνται και σπάνε σχεδόν αμέσως, ένα αποτέλεσμα της συμμετοχής πολλών αθλητών παγκόσμιας κλάσης.



Βροχοπτώσεις- ρεκόρ: Στη Ζαγορά έπεσαν 340 χιλιοστά βροχής μέσα σε 24 ώρες

Οι κάτοικοι του Ανατολικού Πηλίου αντιμετωπίζουν ξανά προβλήματα από τις πολύωρες και ραγδαίες βροχοπτώσεις.....

Για μια ακόμη φορά η Ζαγορά Πηλίου κατέγραψε βροχοπτώσεις -ρεκόρ, καθώς μέσα στο τελευταίο 24ωρο έπεσαν περίπου 340 χιλιοστά βροχής (τα 315 την Παρασκευή), σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).



Η αστροναύτης της NASA Κριστίνα Κοχ θα σπάσει το γυναικείο παγκόσμιο ρεκόρ διάρκειας διαστημικής πτήσης

Η αστροναύτης Κριστίνα Κοχ της αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενης παραμονής μιας γυναίκας στο διάστημα.



Γράφει ιστορία ο Τσιτσιπάς! «Αγγίζει» το top10 στον κόσμο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για ένα ακόμη ρεκόρ καριέρας, φθάνοντας στην υψηλότερη θέση που έχει φθάσει ποτέ Έλληνας αθλητής του τένις, καθώς η ήττα του Τσόριτς στη Μασσαλία, αναμένεται να τον φέρει στην 11η θέση του κόσμου.



Πρώτος με πανελλήνιο ρεκόρ στη Μαδρίτη ο Τεντόγλου

Φοβερός ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε την Παρασκευή (8.2) στο Indoor Tour της IAAF που διεξήχθη στη Μαδρίτη και κατέλαβε την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,23 μέτρα.

Ο πρωταθλητή Ευρώπης του 2018 στον ανοιχτό στίβου ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο, το οποίο κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από τις 8 Φεβρουαρίου του 2014.