Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

κρατούμενους



"Έπιασαν τον πατέρα μου ως αντίποινα για τους Έλληνες στρατιωτικούς"

Την ίδια στιγμή που ο Τούρκος κρατούμενος ήταν στα δικαστήρια της Ορεστιάδας, ο 21 ετών γιος του, έκανε δηλώσεις για την υπόθεση, σε τουρκική ιστοσελίδα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι οι Έλληνες έπιασαν τον πατέρα του ως αντίποινα, για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία...



Προκόπης Παυλόπουλος: Θα δεχθεί την Δευτέρα ανήλικους κρατούμενους

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο, Δευτέρα, στις 12:00 το μεσημέρι 12 ανήλικους κρατούμενους από το Κατάστημα Κράτησης Κορίνθου, με τους συνοδούς τους εισαγγελικούς λειτουργούς, κοινωνικούς λειτουργούς, δασκάλους, καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους.



Φιλιππίνες: Ένοπλοι απελευθέρωσαν 158 κρατούμενους από φυλακές

Έφοδο σε φυλακή στις νότιες Φιλιππίνες πραγματοποίησαν ένοπλοι, σκοτώνοντας έναν φύλακα και απελευθερώνοντας πάνω από 150 κρατούμενους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της χώρας.



Το Πεντάγωνο θα στείλει κρατούμενους του Γκουαντάναμο σε δύο άλλες χώρες

Το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει κοινοποιήσει στο κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ότι σκοπεύει να μεταφέρει γύρω στους δέκα κρατούμενους από τις φυλακές Γκουαντάναμο της Κούβας σε τουλάχιστον δύο χώρες, δήλωσε χθες Αμερικανός αξιωματούχος.