Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 -

Τρύφων Αλεξιάδης



Αλεξιάδης: Τα φορολογικά έσοδα έχουν αυξηθεί πέραν των στόχων

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ανέφερε στη Βουλή πως τα φορολογικά έσοδα έχουν σημειώσει αύξηση πέραν των στόχων, ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν μειωθεί.

 



Αλεξιάδης: Σε πέντε δόσεις ο ΕΝΦΙΑ - Η πρώτη τον Αύγουστο και η τελευταία τον Δεκέμβρη

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ανέφερε πως ο ΕΝΦΙΑ  θα πληρωθεί σε  πέντε δόσεις, με την 1 η δόση να πληρώνεται τον Αύγουστο και την τελευταία τον Δεκέμβριο του 2016.



Αλεξιάδης: Γίνεται προσπάθεια για πέντε δόσεις στον ΕΝΦΙΑ

Σε δηλώσεις του ο Τρύφων Αλεξιάδης τόνισε πως θα γίνουν προσπάθειες για την  εκκαθάριση των δηλώσεων μέσα στον  Ιούλιο, ενώ για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια να πληρωθεί τον Αύγουστο.



Αλεξιάδης: Το νομοσχέδιο με το πλαστικό χρήμα θα ψηφιστεί μέχρι τις 5 Αυγούστου

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Τρύφων Αλεξιάδης, τρία πολύ κρίσιμα νομοσχέδια θα ψηφιστούν στη Βουλή μέχρι τις 5 Αυγούστου.

 



Αλεξιάδης: Η χρήση του πλαστικού χρήματος θα χτίσει το αφορολόγητο

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης,  τόνισε σε ομιλία του πως το αφορολόγητο θα κτίζεται με τη χρήση πλαστικού χρήματος.

«Η ρύθμιση των 100 δόσεων για όσους πολίτες έχουν μπει σε αυτή ισχύει» αποσαφήνισε επίσης στην Πάτρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, προσερχόμενος στον αναπτυξιακό συνέδριο, που οργανώνει η εφημερίδα Πελοπόννησος.



Τελεσίγραφο Αλεξιάδη: Δηλώστε τώρα τα κρυφά περιουσιακά στοιχεία γιατί έρχεται περιουσιολόγιο

Μια τελευταία ευκαιρία να δηλώθούν κρυφά περιουσιακά στοιχεία δίνει με μήνυμα - τελεσίγραφο, ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, λίγο πρίν την καθιέρωση του νέου περιουσιολογίου.