Πέμπτη 08 Ιανουαρίου 2026 -

οδηγος



Θεσσαλονίκη: Οδηγός «πετούσε» με 304 χλμ./ώρα. Τραβούσε και βίντεο για το ανεβάσει στα social media

Ένας ακόμα ασυνείδητος οδηγός στην Θεσσαλονίκη οδηγούσε με 304 χιλιόμετρα την ώρα στον Περιφερειακό και τραβούσε βίντεο για το TikTok.



Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 44χρονου μεθυσμένου οδηγού. Επιτέθηκε στους αστυνομικούς πριν από το αλκοτέστ

Τα ξημερώματα της Κυριακής άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε έναν 44χρονο οδηγό αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 44χρονος απέφυγε με επικίνδυνους ελιγμούς έλεγχο της Αστυνομίας στο Κορδελιό, ενώ, λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Θέρμη.



Η Τροχαία του έκανε αλκοτέστ. Είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό1,86 mg, επτά φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

Επικίνδυνους ελιγμούς στο δρόμο έκανε ένας 51χρονος, που οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο χτύπησε δέντρο και αρκετά παρκαρισμένα οχήματα στην Κηφισιά προτού το αυτοκίνητό του ακινητοποιηθεί.

 



Λαμία: Oδηγός υπό την επήρεια μέθης, χτύπησε πέντε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τα εγκατέλειψε

Οδηγός ενός μαύρου BMW, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κτύπησε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της Λαμίας χθες το βράδυ και τα εγκατέλειψε.



Λαμία: Οδηγός παραβίασε στοπ και χτύπησε άλλο αυτοκίνητο που τούμπαρε. Φωτογραφίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Μητροπολίτη Δαμασκηνού και Άρη Βελουχιώτη στο κέντρο της Λαμίας.

 

Ο οδηγός ενός Toyota παραβίασε το στοπ της οδού Άρη Βελουχιώτη και «εμβόλισε» το μπλε Fiat που κινούνταν κανονικά επί της οδού Μητροπολίτη Δαμασκηνού, σύμφωνα με το lamiareport.gr.



Θεσσαλονίκη: Σύλληψη οδηγού χωρίς άδεια οδήγησης και που υπό την επήρεια αλκοόλ παραβίαζε κόκκινα φανάρια

Ένας 48χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε ερυθρούς σηματοδότες και δεν διέθετε άδεια οδήγησης.